Megkísértve

P.C. Cast - Kristin Cast - Megkísértve

Zoey azt hitte, sikerült végleg megszabadulnia Kalonától és Neferettől, de tévedett. Bár Tulsában béke honol, ellenségei már egy lépéssel előtte járnak: Nüx Tanácsa elé járulnak, hogy a vámpírvilág vezetőit is maguk mellé állítsák. Így hát Zoey-nak és barátainak nem marad más választásuk – nekik is Velencébe kell utazniuk, hogy megakadályozzák a katasztrófát. Stevie Rae azonban nem tart velük, Tulsában marad, hogy megpróbálja rendezni sötét titkait, melyek lassan felemésztik…

És akkor megszólalt.
– Ó, Istennő, ne! Ne tedd ezt velem!
Kalona hangja volt az, és ahogy meghallottam, legszívesebben üvöltve próbáltam volna kiszabadítani magam az öleléséből, de nem voltam ura a testemnek, és a szavak, amelyek kibuktak a számon, nem az én szavaim voltak.
– Cssss, ne ess kétségbe. Itt vagyok veled, szerelmem.
– Csapdába ejtettél! – Vádló hangja ellenére még erősebben szorított magához, és felismertem a hideg szenvedélyt halhatatlan ölelésében.
– Megmentettelek – válaszoltam idegen hangon, és a testem egyre jobban hozzásimult. – Te nem erre a világra születtél. Ezért voltál itt olyan boldogtalan, olyan mohó.
– Nem volt más választásom! A halandók ezt nem érthetik.
Átöleltem a nyakát. Ujjaim beletúrtak puha, sűrű hajába.
– Én megértelek. Nyugodj meg, és maradj itt velem. Felejtsd el ezt a szomorú nyughatatlanságot. Majd én megvigasztallak.
Még mielőtt megszólalt volna, éreztem, hogy beletörődik a helyzetbe.
– Igen – suttogta Kalona. – Beléd temetem szomorúságomat, és végre megszabadulok ettől az emésztő vágyakozástól.
– Igen, szerelmem, hitvesem, harcosom… igen…
Ez volt az a pillanat, amikor teljesen azonosultam A-yával. Nem tudtam volna megmondani, hol ér véget az ő vágya, és hol kezdődik az én lelkem. Ha volt is választásom, nem akartam élni vele. Csak annyit tudtam, hogy végre ott vagyok, ahol lennem kell – Kalona karjában.

Az Éjszaka Háza-sorozat hatodik kötete új, ismeretlen tájakra csábít, hol olyan kalandok várnak rád, melyekre álmodban sem gondoltál volna!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Megkísértve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megkísértve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.4 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789639943124
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Megkísértve ebook, könyvet Megkísértve FB2, Download Megkísértve PDF , Download Megkísértve MOBI, Online Megkísértve könyvet, ingyenes letöltések Megkísértve IPhone, Online könyvet Megkísértve PDF, ingyenes Megkísértve DJVU, ingyenes letöltések Megkísértve TXT, letöltések Megkísértve RTF, Online Megkísértve FB2 , e-könyvet Megkísértve letöltések TXT, ingyenes Megkísértve letöltések könyvet, e-könyvet Megkísértve download MOBI, letöltések Megkísértve IPad, olvas Megkísértve MOBI, olvas Megkísértve DOC, ingyenes Megkísértve AWZ, Download e-könyvet Megkísértve iPad , ingyenes Megkísértve DJVU, Download Megkísértve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megkísértve DVD, olvas Megkísértve TXT, Book Megkísértve letöltések DJVU, Megkísértve letöltések könyvet ingyenes, Megkísértve letöltések könyvet pdf ingyenes, Megkísértve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megkísértve pdf ingyenes, Megkísértve letöltések könyvet epub ingyenes, Megkísértve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply