Megható horgásztörténetek


Bud botja hirtelen meghajlott, és a következő pillanatban egy hal ugrott ki a vízből, majd az oldalával csapódott vissza. A zsinór cikcakkban rángatózott, miközben a pisztráng szabadulni próbált a horogról. A hal megint ugrott egyet, most már nyolc méterre volt tőlünk folyásirányban lefelé. Bud erősen meghúzta a botot, hogy beakassza a horgot, és elkezdte felcsévélni a zsinórt. Két perccel később a hálójában volt egy harminccentis szivárványpisztráng. Gyengéden a fejénél fogta a halat, és fogóval eltávolította a horgot. – Szakáll nélküli horgot használok, ez nem okoz akkora sérülést – magyarázta. Csavaró mozdulattal kihúzta a horgot a pisztráng szájából. Lehajölt, és pár pillanatig a sodrásban tartotta a halat, mielőtt elengedte. Végül átnyújtotta a botot. – Rajtad a sor. Kicsit szorongattam a botot, aztán óvatosan beballagtam a vízbe. Eljött az ideje, hogy szárazföldi ismereteimet a gyakorlatban is kipróbáljam. Egy szempillantás alatt megszoktam a kölcsönkért melles csizmát. Úgy éreztem, mintha sodródnék az óriási gumiöltözetben. Azt terveztem, begázolok négy-öt métert a fősodor széléig, aztán kivetem a horgot a folyó túlfelére, oda, ahol a folyó éles kanyarulata egy mély medencét formált. Nekiveselkedtem, beálltam a sodrásba, és felemeltem a botomat. Hamar rájöttem, hogy egy autóparkolóban horog nélküli zsinórral gyakorolni gyökeresen más élmény, mint a folyó sodrában egyensúlyozva kivetni a horgot úgy, hogy lehetőleg ne akadjak fenn a narancssárga stimulátor hegyes részén; bizony ez nem könnyű feladat, hát még ha életedben először csinálod. Próbáltam felidézni az oktatóm tanácsát: tartsd lazán a csuklód, és a karodból lendíts – vagy fordítva? -, és persze kapd el a ritmust. Az első dobásom viszonylag sikeres volt. Bud azt mondta, miután kibányászta a horgot a kalapjából, hogy a lendítésem jól alakul. A második dobásom már majcínem tökéletes volt, a zsineg több mint tíz méterre lendült hátra, már-már egyenes vonal- ban. Még jobb lett volna, ha előre is ugyanígy mozdul.A Könyv Magyarul!


Letöltések Megható horgásztörténetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megható horgásztörténetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789639442436
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2149624 / 1032596
  Format:


  TAGS:
  Online Megható horgásztörténetek ebook, könyvet Megható horgásztörténetek FB2, Download Megható horgásztörténetek PDF , Download Megható horgásztörténetek MOBI, Online Megható horgásztörténetek könyvet, ingyenes letöltések Megható horgásztörténetek IPhone, Online könyvet Megható horgásztörténetek PDF, ingyenes Megható horgásztörténetek DJVU, ingyenes letöltések Megható horgásztörténetek TXT, letöltések Megható horgásztörténetek RTF, Online Megható horgásztörténetek FB2 , e-könyvet Megható horgásztörténetek letöltések TXT, ingyenes Megható horgásztörténetek letöltések könyvet, e-könyvet Megható horgásztörténetek download MOBI, letöltések Megható horgásztörténetek IPad, olvas Megható horgásztörténetek MOBI, olvas Megható horgásztörténetek DOC, ingyenes Megható horgásztörténetek AWZ, Download e-könyvet Megható horgásztörténetek iPad , ingyenes Megható horgásztörténetek DJVU, Download Megható horgásztörténetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megható horgásztörténetek DVD, olvas Megható horgásztörténetek TXT, Book Megható horgásztörténetek letöltések DJVU, Megható horgásztörténetek letöltések könyvet ingyenes, Megható horgásztörténetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Megható horgásztörténetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megható horgásztörténetek pdf ingyenes, Megható horgásztörténetek letöltések könyvet epub ingyenes, Megható horgásztörténetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply