Megértő irodalomolvasás


A cím arra utal, hogy ez a tankönyv a diákbefogadókat igyekszik jó olvasókká nevelni. A könyv elsődleges célja nem az, hogy ismereteket közöljön az irodalomról, hanem a művek értő befogadásához szükséges képességeket kívánja fejleszteni. Az első fejezet például (Megértés, értelmezés) ötletes feladatok segítségével – a diákok előzetes élet- és olvasói tapasztalatait mozgósítva – segít eleven, érzékletes kapcsolatot teremteni a művekkel, miközben a megértés folyamatát magát is felfedezteti.A továbbiakban a tankönyv már irodalomtörténeti-kronológiai sorrendet követ, de úgy, hogy állandóan ébren tartja az olvasó történeti érzékét, s szembesíti a korabeli szellemi élet horizontját az olvasó szemléletével. A magyar ősiségtől és a középkortól kezdve az erdélyi emlékiratírókig ismertető szöveg, szemelvényanyag és képek elevenítik föl a művekben megtestesülő irodalmi hagyományt.
A tankönyv egészében előtérbe kerül a felfedeztető gondolkodás, valamint az olvasás tapasztalatszerűsége. Így ez a könyv világ- és önmegértést tanít az irodalom értő olvasása révén. A tankönyvhöz szöveggyűjtemény is csatlakozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Megértő irodalomolvasás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megértő irodalomolvasás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  344
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  590 gr
  ISBN:
  9789633465370
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2119590 / 1020095  TAGS:
  Online Megértő irodalomolvasás ebook, könyvet Megértő irodalomolvasás FB2, Download Megértő irodalomolvasás PDF , Download Megértő irodalomolvasás MOBI, Online Megértő irodalomolvasás könyvet, ingyenes letöltések Megértő irodalomolvasás IPhone, Online könyvet Megértő irodalomolvasás PDF, ingyenes Megértő irodalomolvasás DJVU, ingyenes letöltések Megértő irodalomolvasás TXT, letöltések Megértő irodalomolvasás RTF, Online Megértő irodalomolvasás FB2 , e-könyvet Megértő irodalomolvasás letöltések TXT, ingyenes Megértő irodalomolvasás letöltések könyvet, e-könyvet Megértő irodalomolvasás download MOBI, letöltések Megértő irodalomolvasás IPad, olvas Megértő irodalomolvasás MOBI, olvas Megértő irodalomolvasás DOC, ingyenes Megértő irodalomolvasás AWZ, Download e-könyvet Megértő irodalomolvasás iPad , ingyenes Megértő irodalomolvasás DJVU, Download Megértő irodalomolvasás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megértő irodalomolvasás DVD, olvas Megértő irodalomolvasás TXT, Book Megértő irodalomolvasás letöltések DJVU, Megértő irodalomolvasás letöltések könyvet ingyenes, Megértő irodalomolvasás letöltések könyvet pdf ingyenes, Megértő irodalomolvasás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megértő irodalomolvasás pdf ingyenes, Megértő irodalomolvasás letöltések könyvet epub ingyenes, Megértő irodalomolvasás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply