Megérint a sötétség

Karen Chance - Megérint a sötétség

A Megérint a sötétség a világhírű Cassandra Palmer-sorozat első része. Karen Chance írónő ebben a kötetben kalauzol el minket először Cassie különleges világába, ahol otthonosan mozognak a természetfeletti lények, a görög mitológia álomszerű alakjai pedig a középkori Európa szörnyeivel és modern korunk rémlényeivel csatáznak. Az olvasót az első oldaltól foglyul ejti a különös világ, ahol bármelyik pillanatban megtörténhet a legmeglepőbb fordulat is. Cassandra Palmer élete korántsem átlagos. Látomásai véletlenszerűen felvillantják neki a múlt vagy a jövő fontos pillanatait. Emiatt figyel fel rá és rabolja el még kislány korában Tony, a több száz éves vámpír. Hatalmat akar Cassie látomásaiból mindent tudni akar üzletfeleiről,pedig azt még nem is sejti, hogy a szellemek szintén kapcsolatot tudnak teremteni a lánnyal. Két évvel Tonytól való szökése után Cassandra halálos fenyegetést kap. Ezzel véget érnek az unalmas hétköznapok, menekülnie kell a vámpírok elől. De nem csak nevelője üldözi, nyomába erednek más vámpír nagymesterek, hadmágusok, sötét varázslók és boszorkányok is. De vajon mit akarnak a fiatal, ártatlan lánytól? Mi köze mindennek Carcasonne várának kínzókamráihoz, ahová Cassie látomásai újabban vezetnek? Sikerül-e kideríteni, valójában mi történt pontosan a húsz évvel korábban elhunyt szüleivel?
"A legendákkal ellentétben a teste melegen simult hozzám, érintése olyan puha volt, mint a legfinomabb selyem. Mégsem volt több esélyem kiszabadulni szorításából, mintha acélból öntött karok fontak volna át. A pulzusom felgyorsult, az ájulás kerülgetett, amikor előrehajtotta a fejét, és megéreztem nyelve hegyét a nyakamon. Azt hiszem, egy pillanatra meg is állt a szívem, amint óvatosan megcsókolta a bőrömet, talán az ütőeret keresgélve alatta. Úgy éreztem, a vérem felismeri őt, lassabban és sűrűbben áramlott körbe a testemben, arra várva, hogy kiszabaduljon. Verejtékeztem, de ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy sokan zsúfolódtunk össze a szűk teremben. Vajon most azonnal végez velem, sok száz tanú szeme láttára? Sejthettem volna, hogy valami ehhez hasonló fog történni. Valahányszor megbíztam valakiben, elárultak. Akikbe beleszerettem, mind meghaltak. Mivel ő már amúgy is halott volt, a sorsom ezúttal sem lesz más." 99 éven aluli olvasóink számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott!A Könyv Magyarul!


Letöltések Megérint a sötétség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megérint a sötétség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  330
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639943476
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2208868 / 1064963
  Series:


  TAGS:
  Online Megérint a sötétség ebook, könyvet Megérint a sötétség FB2, Download Megérint a sötétség PDF , Download Megérint a sötétség MOBI, Online Megérint a sötétség könyvet, ingyenes letöltések Megérint a sötétség IPhone, Online könyvet Megérint a sötétség PDF, ingyenes Megérint a sötétség DJVU, ingyenes letöltések Megérint a sötétség TXT, letöltések Megérint a sötétség RTF, Online Megérint a sötétség FB2 , e-könyvet Megérint a sötétség letöltések TXT, ingyenes Megérint a sötétség letöltések könyvet, e-könyvet Megérint a sötétség download MOBI, letöltések Megérint a sötétség IPad, olvas Megérint a sötétség MOBI, olvas Megérint a sötétség DOC, ingyenes Megérint a sötétség AWZ, Download e-könyvet Megérint a sötétség iPad , ingyenes Megérint a sötétség DJVU, Download Megérint a sötétség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megérint a sötétség DVD, olvas Megérint a sötétség TXT, Book Megérint a sötétség letöltések DJVU, Megérint a sötétség letöltések könyvet ingyenes, Megérint a sötétség letöltések könyvet pdf ingyenes, Megérint a sötétség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megérint a sötétség pdf ingyenes, Megérint a sötétség letöltések könyvet epub ingyenes, Megérint a sötétség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply