Megbámulni és megbámultatni


Így határozta meg a divat lényegét René König szociológus. Évszázadok óta lenézzük a divatot, haszontalannak, feleslegesnek tartva, pedig nagyon komoly része az emberiség történelmének. Mi a divat, milyen történelmi, gazdasági események, művészeti stílusok, filozófiák alakítják, ezt boncolgatja a modern viselettörténet tudomány, amelynek nemzetközileg elismert kutatója F. Dózsa Katalin. A kötetből megtudhatjuk, hogyan hatott az öltözködésünkre a kereszténység, vagy a nőemancipáció, mennyire pontosan lehet meghatározni egy-egy ruha születésének korát, és hogy mit árul el egykori tulajdonosáról.

A tanulmányok részletesen feldolgozzák az öltözködés alakulását a 16. századtól napjainkig, az emberi gondolkodás pl. a hagyományos zsidó öltözködés elhagyása, egy-egy műtárgy, pl. a Csele patakba fulladt II. Lajos király és felesége esküvői ruhái, vagy a 1920. században bekövetkezett szemléletváltozás szemszögéből.

A viselettörténet a mindennapi életbe nyújt betekintést. Aki belelapoz a kötetbe, többet tud meg elődeink gondolkodásáról, de saját magáról is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Megbámulni és megbámultatni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megbámulni és megbámultatni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  473
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  694 gr
  ISBN:
  9786155436024
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2503545 / 1117237  TAGS:
  Online Megbámulni és megbámultatni ebook, könyvet Megbámulni és megbámultatni FB2, Download Megbámulni és megbámultatni PDF , Download Megbámulni és megbámultatni MOBI, Online Megbámulni és megbámultatni könyvet, ingyenes letöltések Megbámulni és megbámultatni IPhone, Online könyvet Megbámulni és megbámultatni PDF, ingyenes Megbámulni és megbámultatni DJVU, ingyenes letöltések Megbámulni és megbámultatni TXT, letöltések Megbámulni és megbámultatni RTF, Online Megbámulni és megbámultatni FB2 , e-könyvet Megbámulni és megbámultatni letöltések TXT, ingyenes Megbámulni és megbámultatni letöltések könyvet, e-könyvet Megbámulni és megbámultatni download MOBI, letöltések Megbámulni és megbámultatni IPad, olvas Megbámulni és megbámultatni MOBI, olvas Megbámulni és megbámultatni DOC, ingyenes Megbámulni és megbámultatni AWZ, Download e-könyvet Megbámulni és megbámultatni iPad , ingyenes Megbámulni és megbámultatni DJVU, Download Megbámulni és megbámultatni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megbámulni és megbámultatni DVD, olvas Megbámulni és megbámultatni TXT, Book Megbámulni és megbámultatni letöltések DJVU, Megbámulni és megbámultatni letöltések könyvet ingyenes, Megbámulni és megbámultatni letöltések könyvet pdf ingyenes, Megbámulni és megbámultatni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megbámulni és megbámultatni pdf ingyenes, Megbámulni és megbámultatni letöltések könyvet epub ingyenes, Megbámulni és megbámultatni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply