Medvestratégia


A medve-stratégia szerint minden nap egy boldog nap. A nyugalom maga az erő, ami Lothar Seiwert, ,,Németország vezető időgazdálkodással foglalkozó szakértőjének" (Focus) a sikerprogramja. Kedvenc állatai a medvék és egyúttal ennek az elbűvölő tanmesének a főszereplői is. A nyugalom és az erő jelképei, amire ma szükségünk van, hogy hajszás napjaink kihívásainak korlátlanul meg tudjunk felelni. A medvéktől megtanulhatjuk, ? életvízióink megtervezését ? életcélunk megtalálását ? hogy azt tegyük, amihez kedvünk van, és amihez a leginkább értünk ? saját céljaink és kívánságaink megvalósítását ? és egy boldog, értelmes élet titkát. A medvék ősidők óta a nyugalom és az erő szimbólumai. Lothar Seiwert tanmeséjében a tanítómesterek, akik az erdei állatoknak segítenek, hogy az idejüket és az életüket a kezükbe vegyék. Ezeknek az állatoknak a problémái az emberek előtt sem ismeretlenek: túl sok tennivaló, túl kevés idő a szép dolgokra és ismét anélkül ért véget egy nap, hogy tettem volna valamit. Az idő ma már drága árú. A medvék a nyugalmukkal, az erejükkel, a higgadtságukkal és a kitartásukkal egy olyan stratégiát közvetítenek, amivel az időzavar megszüntethető. Tanácsaik hatékony segítséget nyújtanak, hogy a hétköznapjainkat és a szorító időzavart a kezünkbe vegyük és saját életünket aktívan megtervezzük. /Prof. Dr. Lothar Seiwert Németország legkeresettebb trénere az időgazdálkodás témakörében. Könyveit több mint 20 nyelvre fordították le, és több mint három millió példányban adták el. Az USA-ban és Franciaországban ,,Az év legjobb gazdasági könyve" elismeréssel tüntették ki./A Könyv Magyarul!


Letöltések Medvestratégia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Medvestratégia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639711365
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198369 / 1051180
  Translator:


  TAGS:
  Online Medvestratégia ebook, könyvet Medvestratégia FB2, Download Medvestratégia PDF , Download Medvestratégia MOBI, Online Medvestratégia könyvet, ingyenes letöltések Medvestratégia IPhone, Online könyvet Medvestratégia PDF, ingyenes Medvestratégia DJVU, ingyenes letöltések Medvestratégia TXT, letöltések Medvestratégia RTF, Online Medvestratégia FB2 , e-könyvet Medvestratégia letöltések TXT, ingyenes Medvestratégia letöltések könyvet, e-könyvet Medvestratégia download MOBI, letöltések Medvestratégia IPad, olvas Medvestratégia MOBI, olvas Medvestratégia DOC, ingyenes Medvestratégia AWZ, Download e-könyvet Medvestratégia iPad , ingyenes Medvestratégia DJVU, Download Medvestratégia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Medvestratégia DVD, olvas Medvestratégia TXT, Book Medvestratégia letöltések DJVU, Medvestratégia letöltések könyvet ingyenes, Medvestratégia letöltések könyvet pdf ingyenes, Medvestratégia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Medvestratégia pdf ingyenes, Medvestratégia letöltések könyvet epub ingyenes, Medvestratégia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply