Médiamasszázs


Mikor először gyűjtötték egybe McLuhan profetikus kijelentéseit az elektronizált információs kor életéről, meglepetéssel tapasztalták, hogy megfigyelései négy évtized elteltével is milyen zavarba ejtően tiszták, mennyire meghökkentően pontosak és időszerűek. A Médiamasszázs egy visszapillantó tükör, amely a láthatatlan és a természeti környezet, az érzékszervi hatások, a tömegmédia mindennapjai, a fogyasztói javak, a sajtó, a reklámok és a művészetek kaleidoszkópját mutatja számunkra. Kétségkívül tudománytörténeti jelentőségű mű. Quentin Fiore illusztrációi és Jerome Agel kiegészítései kísérik, melyek McLuhan tudás, eredetiség, provokáció és intuíció iránti szenvedélyességére reflektálnak. – Marshall McLuhan kanadai tudós, filozófus, irodalomtanár és irodalomkritikus, rétor és kommunikáció-teoretikus volt. Munkássága a médiaelmélet egyik sarokköve, melyet a reklám- és médiaipar a gyakolatban is alkalmaz. Nevéhez fűződik "a médium maga az üzenet" ("the médium is the message") szlogen és a "globális falu" ("the global village") fogalom bevezetése, valamint a hozzájuk tartozó elméletek kidolgozása. Jelen könyv eredeti címe a "the medium is the message" lett volna, de egy nyomtatási hiba következtében "the medium is the massage"-re változott. A többszörös szójáték – mely teljességében visszaadhatatlan magyarul (massage, mass age) – olyannyira elbűvölte az eredeti mondatba és a körülette csapott felhajtásba beleunt McLuhant, hogy készülő könyvét az új cím szellemében dolgozta át.A Könyv Magyarul!


Letöltések Médiamasszázs ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Médiamasszázs ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  200 gr
  ISBN:
  9789632797427
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232160 / 1086780
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Médiamasszázs ebook, könyvet Médiamasszázs FB2, Download Médiamasszázs PDF , Download Médiamasszázs MOBI, Online Médiamasszázs könyvet, ingyenes letöltések Médiamasszázs IPhone, Online könyvet Médiamasszázs PDF, ingyenes Médiamasszázs DJVU, ingyenes letöltések Médiamasszázs TXT, letöltések Médiamasszázs RTF, Online Médiamasszázs FB2 , e-könyvet Médiamasszázs letöltések TXT, ingyenes Médiamasszázs letöltések könyvet, e-könyvet Médiamasszázs download MOBI, letöltések Médiamasszázs IPad, olvas Médiamasszázs MOBI, olvas Médiamasszázs DOC, ingyenes Médiamasszázs AWZ, Download e-könyvet Médiamasszázs iPad , ingyenes Médiamasszázs DJVU, Download Médiamasszázs e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Médiamasszázs DVD, olvas Médiamasszázs TXT, Book Médiamasszázs letöltések DJVU, Médiamasszázs letöltések könyvet ingyenes, Médiamasszázs letöltések könyvet pdf ingyenes, Médiamasszázs pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Médiamasszázs pdf ingyenes, Médiamasszázs letöltések könyvet epub ingyenes, Médiamasszázs ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply