Médiagazdaságtan

Gálik Mihály - Urbán Ágnes - Médiagazdaságtan

Kis híján két évtizede, hogy a médiagazdaságtan tárgykörben megjelent az első magyar nyelvű könyv, amelyhez az elméleti bevezetőt követő lapkiadás fejezetet én lektoráltam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, s négy további változat követte az elsőt. Bár a jelenkori média csak nyomokban hasonlít az 1990-es évek első felének médiájára, a médiagazdaságtani nézőpont mit sem veszített érvényességéből. Ma már persze a média szót is két jelzős szerkezettel emlegetjük, a két évtizeddel ezelőttit tömegmédiának hívjuk, amely mellé felnőtt az infokommunikációs technológiák forradalmának és tömeges használatbavételének eredményeként az új média. Mind a kettővel foglalkozik a Médiagazdaságtan legújabb kiadása, külön rávilágítva arra a szerves kapcsolatra, amely a régi és az új médiát összeköti. Öröm látni, hogy a két évtizeddel ezelőtt indult magyar médiagazdaságtani iskolából ismét fontos, értékes mű került ki, amelyet mind a médiával bármilyen szemszögből foglalkozóknak, mind az érdeklődőknek figyelmébe ajánlok. Bayer József ügyvezető igazgató Axel Springer Budapest Kft. A Médiagazdaságtan című kötet előző kiadásai bestsellerré váltak a médiával foglalkozó hazai szakirodalomban. Nem véletlenül: a könyv alapos és mély, mégis közérthető és remekül tagolt áttekintést ad a médiapiac trendjeiről. E legújabb kiadás már naprakészen elemzi a digitális hálózatok, a közösségi média világát is a hagyományos médiumok (sajtó, rádió, tévé) mellett. Gyakorló médiamenedzsereknek, kutatóknak, diákoknak ajánlom. És mindenkinek, aki többet szeretne tudni az új és változó médiatípusokról, műfajokról, finanszírozási modellekről, a közönségmérésről vagy akár a magánmédia és a közérdek elvi összefüggéseiről. Mindenkinek, akit érdekel a demokratikus, szabad média működése. (Sükösd Miklós, Senior Fellow Media Diversity Institute, London)A Könyv Magyarul!


Letöltések Médiagazdaságtan ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Médiagazdaságtan ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789630594844
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2495085 / 1113434
  Series:


  TAGS:
  Online Médiagazdaságtan ebook, könyvet Médiagazdaságtan FB2, Download Médiagazdaságtan PDF , Download Médiagazdaságtan MOBI, Online Médiagazdaságtan könyvet, ingyenes letöltések Médiagazdaságtan IPhone, Online könyvet Médiagazdaságtan PDF, ingyenes Médiagazdaságtan DJVU, ingyenes letöltések Médiagazdaságtan TXT, letöltések Médiagazdaságtan RTF, Online Médiagazdaságtan FB2 , e-könyvet Médiagazdaságtan letöltések TXT, ingyenes Médiagazdaságtan letöltések könyvet, e-könyvet Médiagazdaságtan download MOBI, letöltések Médiagazdaságtan IPad, olvas Médiagazdaságtan MOBI, olvas Médiagazdaságtan DOC, ingyenes Médiagazdaságtan AWZ, Download e-könyvet Médiagazdaságtan iPad , ingyenes Médiagazdaságtan DJVU, Download Médiagazdaságtan e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Médiagazdaságtan DVD, olvas Médiagazdaságtan TXT, Book Médiagazdaságtan letöltések DJVU, Médiagazdaságtan letöltések könyvet ingyenes, Médiagazdaságtan letöltések könyvet pdf ingyenes, Médiagazdaságtan pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Médiagazdaságtan pdf ingyenes, Médiagazdaságtan letöltések könyvet epub ingyenes, Médiagazdaságtan ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply