Mátra


A Mátra útikönyv 4. bővített, átdolgozott kiadását nyújtjuk most át. Az elmúlt évek tapasztalata, az olvasók visszajelzése alapján döntöttünk úgy, hogy szerkezetileg is megújítjuk az útikönwet. Az általunk megjelentetett Észak-Magyarország útikönyvből átvettük a településekre vonatkozó ajánlásainkat, lerövidítettük a gyalogos túrák fejezetét, gazdagabb információs tárral igyekszünk minél több hasznos tudnivalót átadni Önnek.A klasszikus autós útikönyvek leírásaihoz hasonlóan közöljük a távolságokat, igyekeztünk olyan útvonalakat választani, mely saját tapasztalataink alapján is bejárható, illetve amelyek természetes módon követik a Mátra vonulatát.Ugynanakkor fontosnak tartottuk, hogy tisztelegjünk azok előtt, akik már egy évszázaddal ezelőtt is útikönyvek megjelentetésére gondoltak. A hazai turizmus megalapítói, majd a két világháború közötti időszak lelkes turisztikai szakemberei, végül a hatvanas évek népszerű útikömvei az élvezetes leírások mellett pontos tükrét adják a kor társadalmi igényeinek, szokásainak, elvárásainak. Sajnos, ma már csak igen kevés példány áll rendelkezésre ezekből, ezért igyekeztünk szóban és képben visszadni valami keveset ezekből a munkákból. Meghatóan szép leírások, kedves anekdoták, mégis hisszük, hogy egy-egy tájat, települést csak ezzel együtt ismerhetünk meg, vallhatunk magunkénak. Ezért is került a könyvbe önálló részként a mátrai turizmus történetének rövid ismertetése.Reméljük, hogy mindazok, akik a Mátrát választják hosszabb.rövidebb kirándulásuk helyszínéül, hasznos segítséget vehetnek kézbe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mátra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mátra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  184
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  280 gr
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2109821 / 1017549
  Illusztráció:
  KÉPEKKEL  TAGS:
  Online Mátra ebook, könyvet Mátra FB2, Download Mátra PDF , Download Mátra MOBI, Online Mátra könyvet, ingyenes letöltések Mátra IPhone, Online könyvet Mátra PDF, ingyenes Mátra DJVU, ingyenes letöltések Mátra TXT, letöltések Mátra RTF, Online Mátra FB2 , e-könyvet Mátra letöltések TXT, ingyenes Mátra letöltések könyvet, e-könyvet Mátra download MOBI, letöltések Mátra IPad, olvas Mátra MOBI, olvas Mátra DOC, ingyenes Mátra AWZ, Download e-könyvet Mátra iPad , ingyenes Mátra DJVU, Download Mátra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mátra DVD, olvas Mátra TXT, Book Mátra letöltések DJVU, Mátra letöltések könyvet ingyenes, Mátra letöltések könyvet pdf ingyenes, Mátra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mátra pdf ingyenes, Mátra letöltések könyvet epub ingyenes, Mátra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply