Matilda

Roald Dahl - Matilda

Matilda különleges lány, de a szülei sajnos komplett idióták.
Az apja szélhámos, az anyja meg sötét, mint egy belső zseb. Ki nem állhatják a lányukat, azt szeretnék, ha többet tévézne, és kevesebbet olvasna. Czukor kisasszony, a tündéri tanárnő viszont hamar rájön, hogy Matilda zseni. Az iskola rettegett igazgatónője azonban mindkettőjük életét megkeseríti… Még szerencse, hogy Matilda elképesztő trükköket tartogat a tarsolyában, és nem fél megmutatni a szörnyű felnőtteknek, hogy vele jobb nem ujjat húzni!
A Matilda a Kolibri Kiadó Roald Dahl-életműsorozatának második darabja, amelyet új fordításban, Totth Benedek tolmácsolásában olvashatunk.
,,Dorong kisasszony a tanári asztal mögött ült, és rémülten, megbűvölve meredt a pohárban vonagló gőtére. Matilda szintén a pohárra szegezte a tekintetét. És akkor lassan, nagyon lassan, valami roppant különös, egészen szokatlan érzés kerítette hatalmába. A szeme viselkedett a legfurcsábban. Mintha elektromossággal telítődött volna. Mintha egy rettenetes erő forrt, buzgott volna föl a szeme mélyéről. És közben valami egészen mást is érzett, de nem tudta megmondani, mi az. Mintha villámokat szórt volna a szeme. Igen, ez az! Szó szerint apró villámok cikáztak — egyenesen a szeméből!"A Könyv Magyarul!


Letöltések Matilda ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Matilda ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  334 gr
  ISBN:
  9786155501043
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2682477 / 1157827
  Translator:


  TAGS:
  Online Matilda ebook, könyvet Matilda FB2, Download Matilda PDF , Download Matilda MOBI, Online Matilda könyvet, ingyenes letöltések Matilda IPhone, Online könyvet Matilda PDF, ingyenes Matilda DJVU, ingyenes letöltések Matilda TXT, letöltések Matilda RTF, Online Matilda FB2 , e-könyvet Matilda letöltések TXT, ingyenes Matilda letöltések könyvet, e-könyvet Matilda download MOBI, letöltések Matilda IPad, olvas Matilda MOBI, olvas Matilda DOC, ingyenes Matilda AWZ, Download e-könyvet Matilda iPad , ingyenes Matilda DJVU, Download Matilda e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Matilda DVD, olvas Matilda TXT, Book Matilda letöltések DJVU, Matilda letöltések könyvet ingyenes, Matilda letöltések könyvet pdf ingyenes, Matilda pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Matilda pdf ingyenes, Matilda letöltések könyvet epub ingyenes, Matilda ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply