MátéPONTindul


Valóban létezik olyan nevű város, hogy Keszthely? – merül föl a kérdés Kőkuti Mátéban (17) egy nyári reggelen. Ám ahelyett, hogy választ kapna erre a látszólag könnyen megválaszolható kérdésre, Máté újabb és újabb rejtélyek hálójába keveredik. Ráadásul szülei távollétében véletlenül megismerkedik eltitkolt nagybátyjával, Simonnal, és a valóság egy pillanat alatt a feje tetejére áll.
Eltelhet-e egy nap alatt két nap? És évek alatt két hét? Hogyan éljünk túl egy unalmasnak ígérkező nyarat? Hogyan kell élvezni a holdfényt? Mit tegyünk, ha félénkek és szerelmesek vagyunk? De a nagy kérdés persze ez marad: boldogok leszünk-e attól, ha engedelmeskedik nekünk a tér és az idő? Na jó, egyszerűbben: összejön-e egy tökéletes randi Annával? Máté mindenesetre pont elindul, hogy kiderítse.

Milyen legyen egy tizenhét éves, ha nem reménytelenül szerelmes? Sokszor gondolok úgy magamra, mint cirkuszi attrakcióra. Tessék, csak tessék, itt látható Kőkuti Máté, a világ legátlagosabb tizenhét évese, a kamaszkor minden vonása jól kivehető rajta, tessék, csak tessék, lépjenek közelebb,
vegyék szemügyre ezeket a pörsenéseket, pattanásokat, ezeket a kiforratlan vonásokat, ezt a zavaros tekintetet, ezt a teljesen semmilyen frizurát, ezt a hiteltelen magabiztossággal leplezett rettegést, tessék, csak tessék, világszám!

Születtem 1984-ben Siklóson, ahol (az első fejezetet leszámítva) ezt a könyvet írtam. 2003-ban legnagyobb meglepetésemre Budapesten találtam magam a Színház- és Filmművészeti Egyetem színháztudomány szakos hallgatójaként, aztán még a színházrendező szakot is elvégeztem ugyanott. Jelenleg vagyok többé-kevésbé pályakezdő, és teljes mértékben szabadúszó színházi mindenes, vagyis diplomás rendező és dramaturg, alkalmi kabaréíró, műkedvelő színész, valamint szenvedélyes, ám de képesítés nélküli macskaszitter.
A Könyv Magyarul!


Letöltések MátéPONTindul ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések MátéPONTindul ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789634100539
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2620219 / 1147903  TAGS:
  Online MátéPONTindul ebook, könyvet MátéPONTindul FB2, Download MátéPONTindul PDF , Download MátéPONTindul MOBI, Online MátéPONTindul könyvet, ingyenes letöltések MátéPONTindul IPhone, Online könyvet MátéPONTindul PDF, ingyenes MátéPONTindul DJVU, ingyenes letöltések MátéPONTindul TXT, letöltések MátéPONTindul RTF, Online MátéPONTindul FB2 , e-könyvet MátéPONTindul letöltések TXT, ingyenes MátéPONTindul letöltések könyvet, e-könyvet MátéPONTindul download MOBI, letöltések MátéPONTindul IPad, olvas MátéPONTindul MOBI, olvas MátéPONTindul DOC, ingyenes MátéPONTindul AWZ, Download e-könyvet MátéPONTindul iPad , ingyenes MátéPONTindul DJVU, Download MátéPONTindul e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések MátéPONTindul DVD, olvas MátéPONTindul TXT, Book MátéPONTindul letöltések DJVU, MátéPONTindul letöltések könyvet ingyenes, MátéPONTindul letöltések könyvet pdf ingyenes, MátéPONTindul pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet MátéPONTindul pdf ingyenes, MátéPONTindul letöltések könyvet epub ingyenes, MátéPONTindul ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply