Mata Hari

Marijke Huisman - Mata Hari

Mata Hari azt jelenti, a Hajnal Szeme. Ezt a nevet választotta Margaretha Geertruida Zelle, amikor másodszor indult szerencsét próbálni Párizsba. Az egzotikus csábító, a rejtélyes jávai hercegnő és elsőrangú femme fatale csillaga a boldog békeidőkben a semmiből hihetetlen magasságokba emelkedett. Viszont ugyanez a gyanús jelmez rántotta Mata Harit sorsszerűen mélybe a világháború poklában, amikor a katonák mindenhol ellenséget szimatoltak, és asszonyaiktól csakis a családanya vagy a hazafias ápolónő szerepét fogadták el. Mata Harit saját bevallása szerint a mundér imádata vezette a csúcsra és a gyors bukásba is. A könyv bemutatja, hogyan tették a lövészárkok anyagcsatáinak borzalmaiért, a kudarcokért a franciák őt felelőssé, amikor ellenséges tisztek szerelmi hálójába bonyolódott.
Azóta filmek, könyvek sokasága jelent meg életéről, amelyektől ez a kötet abban különbözik, hogy nemcsak egy legendás életrajzot, hanem egy hiteles korrajzot is kapunk, alaposan megismerhetjük a századforduló Hollandiáját, gyarmati életét, az európai keletkultusz divatját és képviselőit.
Marijke Huisman történészként elsősorban a személyes emlékek és a történelem viszonyával foglalkozik, Ez a könyve, ahogy ő fogalmaz, az egyetlen világhírű holland asszonyról szól.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mata Hari ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mata Hari ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  260
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789632794044
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2503573 / 1117282
  Translator:


  TAGS:
  Online Mata Hari ebook, könyvet Mata Hari FB2, Download Mata Hari PDF , Download Mata Hari MOBI, Online Mata Hari könyvet, ingyenes letöltések Mata Hari IPhone, Online könyvet Mata Hari PDF, ingyenes Mata Hari DJVU, ingyenes letöltések Mata Hari TXT, letöltések Mata Hari RTF, Online Mata Hari FB2 , e-könyvet Mata Hari letöltések TXT, ingyenes Mata Hari letöltések könyvet, e-könyvet Mata Hari download MOBI, letöltések Mata Hari IPad, olvas Mata Hari MOBI, olvas Mata Hari DOC, ingyenes Mata Hari AWZ, Download e-könyvet Mata Hari iPad , ingyenes Mata Hari DJVU, Download Mata Hari e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mata Hari DVD, olvas Mata Hari TXT, Book Mata Hari letöltések DJVU, Mata Hari letöltések könyvet ingyenes, Mata Hari letöltések könyvet pdf ingyenes, Mata Hari pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mata Hari pdf ingyenes, Mata Hari letöltések könyvet epub ingyenes, Mata Hari ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply