Más bolygó

Fabricius Gábor - Más bolygó

A Más bolygó egy nemzedék regénye: a nemzedéké, amelynek nemcsak az illúziói, de identitása is köddé vált. A Más bolygó a szív regénye: a szívé, amely konokul keresi a szerelmet a testen túl. A Más bolygó Kelet-Európa regénye: azé a Kelet-Európáé, amely Nyugattá akart válni, de az örök kelet-európai jelenben él. A Más bolygó az utazás regénye – párhuzamos roadmovie, amelyben, valahol mélyen, még ott dobog Kerouac szíve. A Más bolygó cinikus és kegyetlen regény: mintha egy magyar Bret Easton Ellis írta volna, ha Ellis lehetne magyar. A Más bolygó a kapitalizmus regénye – a gyönyörűséges, csábító kapitalizmusé, melyről örökre lekéstünk. A Más bolygó a tulajdonságok nélküli ember regénye, az örök alakváltó regénye. A Más bolygó az identitástalanság regénye, a semmilyenség regénye, a szakadatlan útkeresés regénye. A Más bolygó a Föld regénye, amely egyre lassabban forog. Mintha a nyúl üregébe, úgy utazunk kétszer Hegyeshalmon túlra, előbb a felnőtté válás küszöbén, a rendszerváltás hajnalán, amikor a stoppos road-történet még varázslatos, kenderfüstös társaskaland, majd húsz évvel később újra, amikor kívül-belül kietlen tájon menekül Wunder, az elbeszélő korhős. Fabricius Gábor Más bolygó című melankolikus disztópiájában a napfényes, csillogó, szabad európai táj besötétedik, és vészjósló homály borítja be Budapestet és Kelet-Európát. Nincsenek célok, csak az út a fontos, Nyugatra, múltba, jövőbe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Más bolygó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Más bolygó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789634056157
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2702369 / 8130861
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online Más bolygó ebook, könyvet Más bolygó FB2, Download Más bolygó PDF , Download Más bolygó MOBI, Online Más bolygó könyvet, ingyenes letöltések Más bolygó IPhone, Online könyvet Más bolygó PDF, ingyenes Más bolygó DJVU, ingyenes letöltések Más bolygó TXT, letöltések Más bolygó RTF, Online Más bolygó FB2 , e-könyvet Más bolygó letöltések TXT, ingyenes Más bolygó letöltések könyvet, e-könyvet Más bolygó download MOBI, letöltések Más bolygó IPad, olvas Más bolygó MOBI, olvas Más bolygó DOC, ingyenes Más bolygó AWZ, Download e-könyvet Más bolygó iPad , ingyenes Más bolygó DJVU, Download Más bolygó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Más bolygó DVD, olvas Más bolygó TXT, Book Más bolygó letöltések DJVU, Más bolygó letöltések könyvet ingyenes, Más bolygó letöltések könyvet pdf ingyenes, Más bolygó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Más bolygó pdf ingyenes, Más bolygó letöltések könyvet epub ingyenes, Más bolygó ePub könyvet letöltések ingyenes.