Marslakók földje

Colin Swatridge - Marslakók földje

A magyar származású George Mikes nevezte először Magyarországot a marslakók földjének. Önironikus megjegyzésével arra utalt, hogy a magyarok a világ összes többi népétől különböznek. Mekkora is ez a különbség, s milyen mélyre nyúlik? Miért álldogálnak a buszon elszántan a magyarok, miközben le is ülhetnének? Miért írják fordított sorrendben a nevüket? Miért ütemes tapssal fejezik ki tetszésüket, ami Nyugaton szinte sértésnek számít? Miért szeretnek annyit szónokolni? S miért emlékeznek még ma is oly keserűen Trianonra? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket vet fel ez a könyv. Nem neveti ki a magyarokat – ha nevet, nem rajtuk, hanem velük együtt nevet. Nem is tudományos elemzést tart a kezében az olvasó, noha a jelen könyv módszeresen – és szeretetteljesen – igyekszik megérteni a magyar kultúrát. Elgondolkodtató, önvizsgálatra és vitára ingerlő könyv, tükör, amelybe minden magyar olvasónak érdemes belenéznie. Dr. Colin Swatridge nyugalmazott tanár, az angliai Open University oktatója. 1998 óta számos magyarországi egyetemen és középiskolában tanított, jelenleg szabadúszó író, Északnyugat-Angliában él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Marslakók földje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marslakók földje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  182
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789631360455
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2224062 / 1079948
  Translator:


  TAGS:
  Online Marslakók földje ebook, könyvet Marslakók földje FB2, Download Marslakók földje PDF , Download Marslakók földje MOBI, Online Marslakók földje könyvet, ingyenes letöltések Marslakók földje IPhone, Online könyvet Marslakók földje PDF, ingyenes Marslakók földje DJVU, ingyenes letöltések Marslakók földje TXT, letöltések Marslakók földje RTF, Online Marslakók földje FB2 , e-könyvet Marslakók földje letöltések TXT, ingyenes Marslakók földje letöltések könyvet, e-könyvet Marslakók földje download MOBI, letöltések Marslakók földje IPad, olvas Marslakók földje MOBI, olvas Marslakók földje DOC, ingyenes Marslakók földje AWZ, Download e-könyvet Marslakók földje iPad , ingyenes Marslakók földje DJVU, Download Marslakók földje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marslakók földje DVD, olvas Marslakók földje TXT, Book Marslakók földje letöltések DJVU, Marslakók földje letöltések könyvet ingyenes, Marslakók földje letöltések könyvet pdf ingyenes, Marslakók földje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marslakók földje pdf ingyenes, Marslakók földje letöltések könyvet epub ingyenes, Marslakók földje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply