Marketingpirula recept nélkül


A londoni Victoria and Albert Múzeum modern művészeti tárlatait minden évben több százezren tekintik meg. A 2000 nyarán megrendezésre került “Brand New”kiállítás azonban még ebben a múzeumban is – amelyben a látogatók hozzászokhattak a szokatlan témákhoz – meglepően hatott. A kiállítás a marketing és ezen belül is a márkák kialakulásának történetét, valamint azok életünkre gyakorolt hatását mutatta be. A múzeumba látogatókat piackutatók kérdezték a márkákról alkotott véleményükről, amelyből kiderült, hogy a kiállítás résztvevői között meglepően magas volt a nagyobb márkák ismertsége. A férfiak nyíltabban beismerték, hogy hatással van rájuk a márka, míg a nők többen állították, hogy számukra a márkák imázsa nem annyira fontos. A látogatók között sok marketinggel foglalkozó szakember bukkant fel, a kiállítást megtekintők többsége azonban olyan volt, akik többnyire mint fogyasztók vesznek részt minden nap abban a világban, amelyet marketingnek hívnak.Ez is mutatja, hogy a marketing iránti érdeklődés egyre nő. Az utóbbi években számos, e témával foglalkozó könyv jelent meg a hazai könyvpiacon. A Marketingpirula recept nélkül című könyvet talán mégis lehet hézagpótlónak tekinteni, mivel a marketing speciális területével, a vény nélkül kapható gyógyszerek marketingjével foglalkozik. Kinek szól ez a könyv? A könyv alapvetően azon gyógyszerészek és más egészségügyi szakemberek számára íródott, akik szeretnék jobban megérteni a marketing összefüggéseit és az OTC-gyógyszerek marketingtevékenységét. Hasznos olvasmány lehet még mindazoknak, akiknek munkája érinti ezt a szakterületet vagy csak érdeklődnek a téma iránt.Magyarországon a vény nélküli gyógyszerek piacán látványos változások történtek az elmúlt évtizedekben. Minden héten 2 millió doboz fájdalomcsillapító,
megfázás elleni készítmény vagy más, vény nélküli medicina kerül eladásra a patikákban. A hazai és a külföldi készítmények száma az utóbbi évtizedben ugrásszerűen megemelkedett, engedélyezetté vált a reklámozás, a betegek egyre több
információt tudnak és igényelnek a termékekről. Ezek a változások hatással vannak a gyógyszerészek és a gyógyszertárban dolgozók mindennapi munkájára is, hiszen az általuk forgalmazott gyógyszerek marketingtevékenységei befolyással vannak a betegek ismereteire és az egyes gyógyszerek keresettségére.Munkájukat segítheti, gazdagíthatja, ha jobban megismerik, milyen meggondolások húzódnak egy-egy új gyógyszer bevezetése, új reklámfilm vagy egy árváltozás mögött, melyekkel nap mint nap maguk is találkozhatnak. A könyv igyekszik a hazai és külföldi példákon keresztül szemléletessé és könnyen érthetővé tenni a marketing alapfogalmait azok számára, akik eddig nem végeztek marketingtanulmányokat, de a gyógyszereken keresztül kapcsolatba kerültek ezzel a területtel.A borítón szereplő címben talán furcsának tűnhet, hogy a pirula szó olvasható pilulaként is. Ez nem véletlen. A pirula szó a köznyelv szerint tablettát jelent, ám a patikában készített pirulát a gyógyszerészek évszázadok óta pilulának nevezték és nevezik sokszor még ma is. Ahogy egy 1896-ban az Ország-Világban megjelent versben is szerepel.A könyv címe azt jelzi, hogy a vény nélkül kapható gyógyszerek marketingje ugyan sokkal érzékelhetőbben szól a nagyközönség felé, de a sikeres gyógyszermarketing csak az egészségügyben dolgozó szakemberekkel való szoros együttműködésben valósulhat meg.Jó olvasást kívánunk! A szerzőkA Könyv Magyarul!


Letöltések Marketingpirula recept nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marketingpirula recept nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789638633606
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2094745 / 1012327
  Series:


  TAGS:
  Online Marketingpirula recept nélkül ebook, könyvet Marketingpirula recept nélkül FB2, Download Marketingpirula recept nélkül PDF , Download Marketingpirula recept nélkül MOBI, Online Marketingpirula recept nélkül könyvet, ingyenes letöltések Marketingpirula recept nélkül IPhone, Online könyvet Marketingpirula recept nélkül PDF, ingyenes Marketingpirula recept nélkül DJVU, ingyenes letöltések Marketingpirula recept nélkül TXT, letöltések Marketingpirula recept nélkül RTF, Online Marketingpirula recept nélkül FB2 , e-könyvet Marketingpirula recept nélkül letöltések TXT, ingyenes Marketingpirula recept nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Marketingpirula recept nélkül download MOBI, letöltések Marketingpirula recept nélkül IPad, olvas Marketingpirula recept nélkül MOBI, olvas Marketingpirula recept nélkül DOC, ingyenes Marketingpirula recept nélkül AWZ, Download e-könyvet Marketingpirula recept nélkül iPad , ingyenes Marketingpirula recept nélkül DJVU, Download Marketingpirula recept nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marketingpirula recept nélkül DVD, olvas Marketingpirula recept nélkül TXT, Book Marketingpirula recept nélkül letöltések DJVU, Marketingpirula recept nélkül letöltések könyvet ingyenes, Marketingpirula recept nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Marketingpirula recept nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marketingpirula recept nélkül pdf ingyenes, Marketingpirula recept nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Marketingpirula recept nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply