Marketinglépések


Az internet, a globalizáció és a minden korábbinál erősebb verseny hatására a gazdaság gyökeres változásokon megy keresztül. A nemzetközi szaktekintélynek számító Philip Kotler, a Park Kiadó gondozásában korábban megjelent Kotler a marketingről című könyv szerzője, valamint két társszerzője, Dipac C. Jain és Suvit Maescincee a problémát abban látja, hogy a marketingnek nem sikerül lépést tartania a piaccal. A könyvből megtudhatjuk, hogy milyen újításokra lesz szükség a marketing, s vele együtt a vevő- és technológia központú piacokon működő vállalkozások háza táján. A szerzők szerint alapos átértékelésre szorul a vállalati stratégia, hiszen csak így biztosíthatók újabb és újabb értékek a vevők számára a hagyományos és virtuális piacon.A zavaros, nyugtalan időkben, amikor senki sem tudja, hol is tart a marketing, e gyakorlatias és elgondolkodtató könyv segítséget nyújthat egy olyan átfogó marketingstratégia kidolgozásához, amely minden szempontból megfelel a vevőközpontú gazdaság kihívásainak és lehetőségeinek.

A SZERZŐKRŐL:

PHILIP KOTLER a chicagói Northwestern University nagy hírű Kellogg menedzseriskolájának S. C. Johnson & Son Distinguished Professor címet viselő nemzetközimarketing-professzora, valamint a modern marketing világszerte egyik legelismertebb szaktekintélye. Eddig húsz könyve jelent meg, köztük a közgazdasági felsőoktatásban páratlan népszerűségnek örvendő tankönyv, a Marketingmenedzsment. A több mint száz újságcikket jegyző Kotler ezenkívül számos különféle területen – például a fogyasztói, a vállalkozásközi, a pénzügyi piacokon, illetve a szolgáltatási szférában – működő vezető vállalatok tanácsadója.

DIPAK C. JAIN a Kellogg menedzseriskola dékánja, valamint Sandy and Morton Goldman Professor címet viselő vállalkozástudomány- és marketingprofesszora. A matematikusi és statisztikusi végzettségű dr. Jain számos cikket jelentetett meg a csúcstechnológiai termékekkel kapcsolatos marketingről és előrejelzésről, valamint a piaci szegmentációról és a versenypiacok szerkezetének elemzéséről. Oktatói munkájáért több ízben elismerésben részesült, és számos vezető cég alkalmazza tanácsadóként.

SUVIT MAESINCEE a Kellogg menedzseriskolán szerzett PhD-képesítést, és a Booz-Allen & Hamilton cég tanácsadójaként dolgozik. Jelenleg a bangkoki Chulalongkorn University Sasin Gazdasági Intézetének marketingprofesszora.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Marketinglépések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marketinglépések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789635306312
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2123200 / 1021261
  Translator:


  TAGS:
  Online Marketinglépések ebook, könyvet Marketinglépések FB2, Download Marketinglépések PDF , Download Marketinglépések MOBI, Online Marketinglépések könyvet, ingyenes letöltések Marketinglépések IPhone, Online könyvet Marketinglépések PDF, ingyenes Marketinglépések DJVU, ingyenes letöltések Marketinglépések TXT, letöltések Marketinglépések RTF, Online Marketinglépések FB2 , e-könyvet Marketinglépések letöltések TXT, ingyenes Marketinglépések letöltések könyvet, e-könyvet Marketinglépések download MOBI, letöltések Marketinglépések IPad, olvas Marketinglépések MOBI, olvas Marketinglépések DOC, ingyenes Marketinglépések AWZ, Download e-könyvet Marketinglépések iPad , ingyenes Marketinglépések DJVU, Download Marketinglépések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marketinglépések DVD, olvas Marketinglépések TXT, Book Marketinglépések letöltések DJVU, Marketinglépések letöltések könyvet ingyenes, Marketinglépések letöltések könyvet pdf ingyenes, Marketinglépések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marketinglépések pdf ingyenes, Marketinglépések letöltések könyvet epub ingyenes, Marketinglépések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply