Marketing alapismeretek

Bauer András - Berács József - Kenesei Zsófia - Marketing alapismeretek

A marketinget gyakran mint az eladás művészetét, a vevők meggyőzésének és igényeik kielégítésének fortélyát, köznapi értelemben vett „tudományát” határozzák meg. A marketing – felfogásunk szerint – olyan alkalmazott közgazdasági és vállalatgazdasági diszciplína, amelynek mind a gyakorlati, mind az elméleti jelentősége egyre nő. A vállalatoknak olyan környezetben kell hatékonyan működniük, ahol a vevők alkotó módon képesek részt venni a közös értékalkotásban, ezáltal „beleszólásuk”, véleményük súlya növekszik.

A magyar gazdaság a 21. században jelentősen integrálódik a nemzetközi piacba, annak minden előnyével és hátrányával együtt. A gazdasági integráció és az információtechnológia fejlődése csökkenti a nemzeti határok szerepét, de a fogyasztók nemzeti érzelme, hazai termékek iránti vonzalma gyakran növekszik. A globális gazdasági válság és annak hazai sajátosságai jelentősen átalakították a fogyasztók értékrendjét és szokásait.

E környezetben született könyvünk második kiadása. Az új kiadásban az egyik legjelentősebb változás az internet megjelenése és hatása a marketing gyakorlatára. Az internet nemcsak marketingeszközként jelenik meg, hanem lényegesen befolyásolja az eladók és vevők közötti munkamegosztást, lehetővé téve a közös értékalkotást. Ezt követve olyan fogalmakat tárgyalunk, mint a vevői részvétel, a keresőmarketing, a közösségi média, a párbeszéd.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Marketing alapismeretek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marketing alapismeretek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  452
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  658 gr
  ISBN:
  9789630595025
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2503893 / 1117488
  Series:


  TAGS:
  Online Marketing alapismeretek ebook, könyvet Marketing alapismeretek FB2, Download Marketing alapismeretek PDF , Download Marketing alapismeretek MOBI, Online Marketing alapismeretek könyvet, ingyenes letöltések Marketing alapismeretek IPhone, Online könyvet Marketing alapismeretek PDF, ingyenes Marketing alapismeretek DJVU, ingyenes letöltések Marketing alapismeretek TXT, letöltések Marketing alapismeretek RTF, Online Marketing alapismeretek FB2 , e-könyvet Marketing alapismeretek letöltések TXT, ingyenes Marketing alapismeretek letöltések könyvet, e-könyvet Marketing alapismeretek download MOBI, letöltések Marketing alapismeretek IPad, olvas Marketing alapismeretek MOBI, olvas Marketing alapismeretek DOC, ingyenes Marketing alapismeretek AWZ, Download e-könyvet Marketing alapismeretek iPad , ingyenes Marketing alapismeretek DJVU, Download Marketing alapismeretek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marketing alapismeretek DVD, olvas Marketing alapismeretek TXT, Book Marketing alapismeretek letöltések DJVU, Marketing alapismeretek letöltések könyvet ingyenes, Marketing alapismeretek letöltések könyvet pdf ingyenes, Marketing alapismeretek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marketing alapismeretek pdf ingyenes, Marketing alapismeretek letöltések könyvet epub ingyenes, Marketing alapismeretek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply