Marketing a magyar kisvállalatoknak


"Döntéshozóként tisztában vagyunk azzal, hogy a marketing mennyire fontos tényezője a piaci sikernek. Rekettye Gábor könyve olyan muníciót ad a kisvállalati szakembereknek, amellyel még ebben a válságos környezetben is sikeresek lehetnek. A munka mindazok számára kötelező olvasmány, akik a kisvállalatok piacán tevékenykednek, és minőséget előállítva hasznára akarnak lenni a magyar társadalomnak." -(Balogh Levente tulajdonos ügyvezető, Szentkirályi Ásványvíz Kft.) "Örülök, hogy az Akadémiai Kiadó Rekettye Gábor könyvét – bővített formában, új pozitív magyar kisvállalati példák felvonultatásával – újból megjelentette. A kötet jól szolgálja célját: a marketinget részletesen tárgyalja, ugyanakkor olvasmányos és gyakorlatias. Szervezetünk által képviselt vállalkozások szakemberei sokat profitálhatnak a könyvből. Javaslom, hogy minél többen olvassák el." -(Szűcs György elnök, Ipartestületek Országos Szövetsége) "Rekettye Gábor gyakorlati példákkal megtűzdelt, de elméletileg is igényes könyve fontos olvasmány lehet mindazoknak, akik nem csupán aziránt érdeklődnek, hogy milyen módon lehet egy cég termékeit jobban eladni, hanem azt is szeretnék megtudni, hogyan lehet mind a vevő, mind a vállalkozás számára előnyös, tartós értéket létrehozni." -(Szerb László, egyetemi tanár, kisvállalati kutató)A Könyv Magyarul!


Letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  290
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789630592468
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230743 / 1085323
  Series:


  TAGS:
  Online Marketing a magyar kisvállalatoknak ebook, könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak FB2, Download Marketing a magyar kisvállalatoknak PDF , Download Marketing a magyar kisvállalatoknak MOBI, Online Marketing a magyar kisvállalatoknak könyvet, ingyenes letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak IPhone, Online könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak PDF, ingyenes Marketing a magyar kisvállalatoknak DJVU, ingyenes letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak TXT, letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak RTF, Online Marketing a magyar kisvállalatoknak FB2 , e-könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések TXT, ingyenes Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések könyvet, e-könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak download MOBI, letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak IPad, olvas Marketing a magyar kisvállalatoknak MOBI, olvas Marketing a magyar kisvállalatoknak DOC, ingyenes Marketing a magyar kisvállalatoknak AWZ, Download e-könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak iPad , ingyenes Marketing a magyar kisvállalatoknak DJVU, Download Marketing a magyar kisvállalatoknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marketing a magyar kisvállalatoknak DVD, olvas Marketing a magyar kisvállalatoknak TXT, Book Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések DJVU, Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések könyvet ingyenes, Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Marketing a magyar kisvállalatoknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marketing a magyar kisvállalatoknak pdf ingyenes, Marketing a magyar kisvállalatoknak letöltések könyvet epub ingyenes, Marketing a magyar kisvállalatoknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply