Marie Curie és lányai

Shelley Emling - Marie Curie és lányai

A kétszeres Nobel-díjas Marie Curie-t nehéz másképp elképzelni, mint a laboratóriumába visszahúzódó, félénk és zárkózott tudóst. Ám férje halála megváltoztatta életét, és egy nála fiatalabb, nős férfival folytatott szerelmi viszonya kiváltotta az idegengyűlölő francia közvélemény rosszallását és a hímsoviniszta tudóstársadalom ellenszenvét.

Betegsége ellenére szenvedélyesen folytatta kísérleteit, bejárta az Egyesült Államokat, hogy támogatást szerezzen kutatásaihoz. Mindent elkövetetett, hogy lányait is önállóságra, kitartásra és szeretetre nevelje. Iréne, anyja nyomdokain haladva, férjével Nobel-díjat kapott a mesterséges radioaktivitás felfedezéséért, Éve haditudósítóként beutazta a világot, majd humanitárius missziókban tevékenykedett, unokája pedig híres atomfizikus lett.

Shelley Emling tényekben gazdag, személyes és lebilincselő háromgenerációs családi történetéből feltárul előttünk, milyen volt valójában a tudomány világának leghíresebb asszonya mint nő, anya és barát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Marie Curie és lányai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Marie Curie és lányai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789633041253
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2236639 / 1091406
  Translator:


  TAGS:
  Online Marie Curie és lányai ebook, könyvet Marie Curie és lányai FB2, Download Marie Curie és lányai PDF , Download Marie Curie és lányai MOBI, Online Marie Curie és lányai könyvet, ingyenes letöltések Marie Curie és lányai IPhone, Online könyvet Marie Curie és lányai PDF, ingyenes Marie Curie és lányai DJVU, ingyenes letöltések Marie Curie és lányai TXT, letöltések Marie Curie és lányai RTF, Online Marie Curie és lányai FB2 , e-könyvet Marie Curie és lányai letöltések TXT, ingyenes Marie Curie és lányai letöltések könyvet, e-könyvet Marie Curie és lányai download MOBI, letöltések Marie Curie és lányai IPad, olvas Marie Curie és lányai MOBI, olvas Marie Curie és lányai DOC, ingyenes Marie Curie és lányai AWZ, Download e-könyvet Marie Curie és lányai iPad , ingyenes Marie Curie és lányai DJVU, Download Marie Curie és lányai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Marie Curie és lányai DVD, olvas Marie Curie és lányai TXT, Book Marie Curie és lányai letöltések DJVU, Marie Curie és lányai letöltések könyvet ingyenes, Marie Curie és lányai letöltések könyvet pdf ingyenes, Marie Curie és lányai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Marie Curie és lányai pdf ingyenes, Marie Curie és lányai letöltések könyvet epub ingyenes, Marie Curie és lányai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply