Mámor

Tolnai Kálmán - Mámor

– Az írónak megadatott, hogy szubjektív legyen, de ez nem tartozik Tolnai Kálmán eszköztárába. Írói ars poeticájáról ezt vallja: "… én a törvénykönyveket hivatalból olvasom, az emberekkel személyesen beszélgetek, és amit leírok az tömör helyzetkép, rideg valóság még akkor is, ha megesik, hogy érdektelenebb a "kitalált" krimiknél. A valóság az egyetlen, amihez műfajilag kötődöm."
Az alkoholizmusról szóló Mámor című könyvében a kriminálpedagógus szerző szakavatott módon tárja fel az alkoholfogyasztás és a bűnözés összefüggéseit. Megvillantja azokat az indítékokat, melyek az alkoholizálás és az öngyilkosságok között léteznek. A téma nagysága nem zavarja meg a szerzőt. A lebilincselő módon összeállított munka értékét növeli, hogy drámai őszinteséggel szól mindenkihez. Sorai mögött SOS jelek vannak, amit meg kell hallani szülőknek, pedagógusoknak, nőknek és férfiaknak egyaránt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mámor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mámor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  337
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9633226171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Mámor ebook, könyvet Mámor FB2, Download Mámor PDF , Download Mámor MOBI, Online Mámor könyvet, ingyenes letöltések Mámor IPhone, Online könyvet Mámor PDF, ingyenes Mámor DJVU, ingyenes letöltések Mámor TXT, letöltések Mámor RTF, Online Mámor FB2 , e-könyvet Mámor letöltések TXT, ingyenes Mámor letöltések könyvet, e-könyvet Mámor download MOBI, letöltések Mámor IPad, olvas Mámor MOBI, olvas Mámor DOC, ingyenes Mámor AWZ, Download e-könyvet Mámor iPad , ingyenes Mámor DJVU, Download Mámor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mámor DVD, olvas Mámor TXT, Book Mámor letöltések DJVU, Mámor letöltések könyvet ingyenes, Mámor letöltések könyvet pdf ingyenes, Mámor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mámor pdf ingyenes, Mámor letöltések könyvet epub ingyenes, Mámor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply