Mákvihar


A Mákvihar című gyermekverseskötet olvasóját a Homokváros gyönyörű természeti képeitől a KTZ-X23 bolygó cyberteréig utaztatja, de figyelme kiterjed a gyermek- illetve a kiskamaszlét fontos dilemmáira, fordulópontjaira is.
,,Csík Mónika ját-szik / és ez minden során lát-szik. Játszik a szavakkal, a rímekkel, játszik József Attilával és Weöres Sándorral, játszik a klasszikus mesehősökkel és az olvasóval. És milyen jól teszi! És milyen önfeledten teszi! Talán valahol rendeletbe kellene foglalni, hogy gyermekverseket nem is szabad másképp írni, csak így: belefeledkezve az önmagunk által teremtett világba, játékosan ugrálni a rímekből font kötéllel, és az első pillanattól fogva magunkkal rántva az olvasót is ebbe a tengeri herkentyűkkel, mákviharokkal, homokvárakkal és homokvárosokkal teli varázslatos virtuális valóságba.
A szerző – ugyanilyen bájos hangon – azért kikacsint ebből a valóságból a felnőttek furcsa és érthetetlen világába is: a pályaválasztás, a szülők válása, a mai névadási szokások és a szerelem is témája a kötetnek. Emberi kézzel írt emberi alkotás született, amely könnyed, ötletes, magával ragadó, ugyanakkor személyes, együtt érző és őszinte, azaz, és épp ezért – megható.
A Bethlen Gábor Alap támogatásával a zEtna kiadásában megjelent, Recskó Diana ízléses rajzaival illusztrált kötetnek ott a helye minden gyerekszoba könyvespolcán. És nem csak ott." (Kókai Péter)A Könyv Magyarul!


Letöltések Mákvihar ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mákvihar ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  56
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9788684339579
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2390434 / 1111525
  Series:


  TAGS:
  Online Mákvihar ebook, könyvet Mákvihar FB2, Download Mákvihar PDF , Download Mákvihar MOBI, Online Mákvihar könyvet, ingyenes letöltések Mákvihar IPhone, Online könyvet Mákvihar PDF, ingyenes Mákvihar DJVU, ingyenes letöltések Mákvihar TXT, letöltések Mákvihar RTF, Online Mákvihar FB2 , e-könyvet Mákvihar letöltések TXT, ingyenes Mákvihar letöltések könyvet, e-könyvet Mákvihar download MOBI, letöltések Mákvihar IPad, olvas Mákvihar MOBI, olvas Mákvihar DOC, ingyenes Mákvihar AWZ, Download e-könyvet Mákvihar iPad , ingyenes Mákvihar DJVU, Download Mákvihar e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mákvihar DVD, olvas Mákvihar TXT, Book Mákvihar letöltések DJVU, Mákvihar letöltések könyvet ingyenes, Mákvihar letöltések könyvet pdf ingyenes, Mákvihar pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mákvihar pdf ingyenes, Mákvihar letöltések könyvet epub ingyenes, Mákvihar ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply