Makedónia oroszlánja

David Gemmell - Makedónia oroszlánja

Tamisz, a vén jósnő felkutatja az összes lehetséges jövendőt. Mindegyikben gonosz erők fenyegetik Hellászt. A jövő csak egyetlen reménysugarat kínál: a félvér spártai fiút, Parmeniónt. Így Tamisz nekilát a küldetésnek, hogy a fiúból a világ leghalálosabb harcosát faragja — bármi áron.
Parmenión, akinek élete minden napja küzdelem, mit sem tud a sorsát formáló varázslatról és rejtélyről. Egyre erősödik és okosodik, katonai zsenije és a Thébai szolgálatában aratott diadalai pedig hőssé teszik — így kerül Makedónjai Philipposz szolgálatába. Ám ahogy azt Tamisz előre látta, a spártait sorsa a Sötét Istenhez, Philipposzhoz és a még meg nem született Alexandroszhoz köti. A jövő pedig túlságosan is hamar eljön érte. Vajon Parmenión elég erős lesz-e, hogy legyőzze a gonoszt — vagy kitárja a kaput a Sötét Isten előtt, aki pusztulást hoz a világra?
A történet itt nem ér véget, Parmenión — és Alexandrosz — küzdelme a Káosz szellemmel a könyv folytatásában, a Sötét hercegben éri el csúcspontját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Makedónia oroszlánja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Makedónia oroszlánja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  614
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155314728
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238152 / 1092617
  Series:


  TAGS:
  Online Makedónia oroszlánja ebook, könyvet Makedónia oroszlánja FB2, Download Makedónia oroszlánja PDF , Download Makedónia oroszlánja MOBI, Online Makedónia oroszlánja könyvet, ingyenes letöltések Makedónia oroszlánja IPhone, Online könyvet Makedónia oroszlánja PDF, ingyenes Makedónia oroszlánja DJVU, ingyenes letöltések Makedónia oroszlánja TXT, letöltések Makedónia oroszlánja RTF, Online Makedónia oroszlánja FB2 , e-könyvet Makedónia oroszlánja letöltések TXT, ingyenes Makedónia oroszlánja letöltések könyvet, e-könyvet Makedónia oroszlánja download MOBI, letöltések Makedónia oroszlánja IPad, olvas Makedónia oroszlánja MOBI, olvas Makedónia oroszlánja DOC, ingyenes Makedónia oroszlánja AWZ, Download e-könyvet Makedónia oroszlánja iPad , ingyenes Makedónia oroszlánja DJVU, Download Makedónia oroszlánja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Makedónia oroszlánja DVD, olvas Makedónia oroszlánja TXT, Book Makedónia oroszlánja letöltések DJVU, Makedónia oroszlánja letöltések könyvet ingyenes, Makedónia oroszlánja letöltések könyvet pdf ingyenes, Makedónia oroszlánja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Makedónia oroszlánja pdf ingyenes, Makedónia oroszlánja letöltések könyvet epub ingyenes, Makedónia oroszlánja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply