Majd kibújunk a bőrünkből


Ismerkedjünk meg a Cooke családdal, akik, úgy tűnik, minden szempontból teljesen hétköznapi életet éltek: apa, anya és a gyerekek, Lowell, Fern, no meg Rosemary, a történet mesélője.
Rosemarynek gyerekként be nem állt a szája de aztán történt valami, amitől fiatal nőként már csendbe burkolózott. Valami szörnyűség, amit mélyen eltemetett agya legrejtettebb zugába, de ez nem mentette meg attól, hogy élete teljes fordulatot vegyen, családja pedig atomjaira hulljon.
Jelenleg bátyja szó szerint szökevény, akit köröz az FBI, anyja csak árnyéka egykori önmagának, egykor okos és tekintélyt parancsoló apja pedig zárkózott, szomorú ember lett.
És Fern, akit Rosemary annyira szeretett, és aki társa volt minden gyerekkori csínytevésben? Neki olyan sors jutott, amire a család legvadabb álmaiban sem gondolt volna soha…

"Olyan olvasmányosan zaftos és fondorlatosan okos, hogy megérdemel minden figyelmet… Ez a történet bármelyik családról szólhatna, amelyben a veszteség aláássa a kapcsolatokat, felnőni pedig egyet jelent azzal, hogy eltávolodunk önmagunktól, és fölismerjük az én alakváltó képességét." The New York Times Book Review

"Magával ragadó és fantasztikusan intelligens könyv egy család széteséséről… Sokkal mélyebb és igényesebb, mint a témája alapján bárki is sejtené." Khaled Hosseini, a Papírsárkányok szerzője

"Csodálatos munka. A legnagyobb örömöm akkor telt benne, amikor mások kezébe adtam, hogy olvassák el. Kivétel nélkül mindenki azt a visszajelzést adta, hogy imádta a könyvet." Ann Patchett, az Életszonáta szerzője

Karen Joy Fowler eredetileg politológia szakon végzett az egyetemen, 30 évesen döntötte el, hogy író lesz. Azóta öt könyvet tudhat a magáénak, amelyek közül magyarul eddig A Jane Austen könyvklub jelent meg.

A könyv díjai:
2014 PEN/Faulkner-díj
2004 California Book Award
2014 MAN Booker Prize döntőse
The New York Times-bestseller
ELLE Magazin olvasói különdíja
A Könyv Magyarul!


Letöltések Majd kibújunk a bőrünkből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Majd kibújunk a bőrünkből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9786155261916
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2604716 / 1145506
  Translator:


  TAGS:
  Online Majd kibújunk a bőrünkből ebook, könyvet Majd kibújunk a bőrünkből FB2, Download Majd kibújunk a bőrünkből PDF , Download Majd kibújunk a bőrünkből MOBI, Online Majd kibújunk a bőrünkből könyvet, ingyenes letöltések Majd kibújunk a bőrünkből IPhone, Online könyvet Majd kibújunk a bőrünkből PDF, ingyenes Majd kibújunk a bőrünkből DJVU, ingyenes letöltések Majd kibújunk a bőrünkből TXT, letöltések Majd kibújunk a bőrünkből RTF, Online Majd kibújunk a bőrünkből FB2 , e-könyvet Majd kibújunk a bőrünkből letöltések TXT, ingyenes Majd kibújunk a bőrünkből letöltések könyvet, e-könyvet Majd kibújunk a bőrünkből download MOBI, letöltések Majd kibújunk a bőrünkből IPad, olvas Majd kibújunk a bőrünkből MOBI, olvas Majd kibújunk a bőrünkből DOC, ingyenes Majd kibújunk a bőrünkből AWZ, Download e-könyvet Majd kibújunk a bőrünkből iPad , ingyenes Majd kibújunk a bőrünkből DJVU, Download Majd kibújunk a bőrünkből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Majd kibújunk a bőrünkből DVD, olvas Majd kibújunk a bőrünkből TXT, Book Majd kibújunk a bőrünkből letöltések DJVU, Majd kibújunk a bőrünkből letöltések könyvet ingyenes, Majd kibújunk a bőrünkből letöltések könyvet pdf ingyenes, Majd kibújunk a bőrünkből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Majd kibújunk a bőrünkből pdf ingyenes, Majd kibújunk a bőrünkből letöltések könyvet epub ingyenes, Majd kibújunk a bőrünkből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply