Maja kód

Barbara Hand Clow - Maja kód

Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Nem csak azt tárja elénk, hogy mi történik majd abban az évben, hanem azt is, hogy mi történt, történik addig:
• Hogyan gyorsul fel 2012-ig az idő, és hogyan változik a tudatosság?
• Mi a maja naptár értelme és üzenete?
• Melyek a Föld és a Tejútrendszer evolúciós adatbankjai szerinti fontosabb periódusok?
Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja. Barbara Hand Clow szerint a maja naptár gyorsuló időspirálja valójában az Isteni Terv beteljesítése felé halad, és nekünk, embereknek azt kell felismernünk, hogy a folyamatos isteni teremtés részesei vagyunk.
Mai korunk, a 2012-t megelőző utolsó előtti ciklus rendkívül fontos a végkimenetel szempontjából. A szerző állítása szerint ez a kor hozza el a spiritualitás és a tudomány egyesítését, az emberi elme jobb féltekéjének megerősítését (vagyis a két félteke kiegyensúlyozását), Krisztus energiáját, a patriarchális, férfienergián alapuló társadalom bukását, és a feminin energiák fokozódását, illetve Kelet és Nyugat egyensúlyát, vagyis a nyugati (főleg az amerikai) hatalmi rendszer bukását. Ideális esetben tehát ez történik. Meg kell értenünk ezeknek a változásoknak a fontosságát, hiszen csak így indulhat el a bolygó és az emberiség a gyógyulás útján, és kerülhet el egy ökológiai katasztrófát. Mindennek felismerése egy olyan tudatosságbeli kvantumugrás, amelyet 2012-ig végre kell hajtanunk. Ehhez azonban – figyelmeztet a szerző – addig el kell végeznünk feladatainkat. De vajon mik ezek?A Könyv Magyarul!


Letöltések Maja kód ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Maja kód ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  310
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789635290017
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2200191 / 1054001
  Translator:


  TAGS:
  Online Maja kód ebook, könyvet Maja kód FB2, Download Maja kód PDF , Download Maja kód MOBI, Online Maja kód könyvet, ingyenes letöltések Maja kód IPhone, Online könyvet Maja kód PDF, ingyenes Maja kód DJVU, ingyenes letöltések Maja kód TXT, letöltések Maja kód RTF, Online Maja kód FB2 , e-könyvet Maja kód letöltések TXT, ingyenes Maja kód letöltések könyvet, e-könyvet Maja kód download MOBI, letöltések Maja kód IPad, olvas Maja kód MOBI, olvas Maja kód DOC, ingyenes Maja kód AWZ, Download e-könyvet Maja kód iPad , ingyenes Maja kód DJVU, Download Maja kód e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Maja kód DVD, olvas Maja kód TXT, Book Maja kód letöltések DJVU, Maja kód letöltések könyvet ingyenes, Maja kód letöltések könyvet pdf ingyenes, Maja kód pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Maja kód pdf ingyenes, Maja kód letöltések könyvet epub ingyenes, Maja kód ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply