Magzatkortól kamaszkorig

Vollner Judit - Magzatkortól kamaszkorig

Napjainkra bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás pillanatával kezdődik. Az anya belső világának minden rezdülése érinti a baba testét és lelkét: lelki köldökzsinór köti össze az anyát magzatával. Az anyaméhben szerzett tapasztalatok kihatnak az ember testi-lelki fejlődésére, személyiségére, társadalmi kapcsolatai milyenségére. A lelki köldökzsinór, az anya-magzat kapcsolatanalízis mértékadó tudományos körök szerint az egyik legfontosabb felfedezés a pszichológia területén. A témáról és a módszerről megjelent, nagy sikerű Lelki köldökzsinór – Beszélgetek a kisbabámmal című könyv folytatása a jelen kötet, amelyben Vollner Judit mélyinterjúi olvashatók. Hajdanán a programban részt vevő tizenöt kismama mesélt a szerzőnek arról, hogy miként élték meg a kapcsolatanalízist, most pedig a gyerekek mesélnek életükről, kapcsolataikról, az Édesanya-képükről. Hiszen az egykori kisbabák ma már kamaszok…
A rendkívül személyes hangú és izgalmas beszélgetések nem a téma elismertségének újabb fejezetei, hanem igazi szülői kézikönyv is egyben, hiszen ezúttal maguk az érintettek, a fiatalok vallanak mindarról, ami őket érdekli. És ez kulcs a neveléshez. Is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magzatkortól kamaszkorig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magzatkortól kamaszkorig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789632275796
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2639627 / 1149975  TAGS:
  Online Magzatkortól kamaszkorig ebook, könyvet Magzatkortól kamaszkorig FB2, Download Magzatkortól kamaszkorig PDF , Download Magzatkortól kamaszkorig MOBI, Online Magzatkortól kamaszkorig könyvet, ingyenes letöltések Magzatkortól kamaszkorig IPhone, Online könyvet Magzatkortól kamaszkorig PDF, ingyenes Magzatkortól kamaszkorig DJVU, ingyenes letöltések Magzatkortól kamaszkorig TXT, letöltések Magzatkortól kamaszkorig RTF, Online Magzatkortól kamaszkorig FB2 , e-könyvet Magzatkortól kamaszkorig letöltések TXT, ingyenes Magzatkortól kamaszkorig letöltések könyvet, e-könyvet Magzatkortól kamaszkorig download MOBI, letöltések Magzatkortól kamaszkorig IPad, olvas Magzatkortól kamaszkorig MOBI, olvas Magzatkortól kamaszkorig DOC, ingyenes Magzatkortól kamaszkorig AWZ, Download e-könyvet Magzatkortól kamaszkorig iPad , ingyenes Magzatkortól kamaszkorig DJVU, Download Magzatkortól kamaszkorig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magzatkortól kamaszkorig DVD, olvas Magzatkortól kamaszkorig TXT, Book Magzatkortól kamaszkorig letöltések DJVU, Magzatkortól kamaszkorig letöltések könyvet ingyenes, Magzatkortól kamaszkorig letöltések könyvet pdf ingyenes, Magzatkortól kamaszkorig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magzatkortól kamaszkorig pdf ingyenes, Magzatkortól kamaszkorig letöltések könyvet epub ingyenes, Magzatkortól kamaszkorig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply