Magyarország története a 19. században

Csorba László - Dobszay Tamás - Fónagy Zoltán - Gergely András - Kövér György - Pajkossy Gábor - Pölöskei Ferenc - Gergely András (Szerk.) - Magyarország története a 19. században

A “hosszú” 19. század magyar történelmét bemutató egyetemi tankönyv korszerű, új kutatásokon alapul. Megjelenése nem csupán a felsőoktatás, hanem az egész közoktatás, a szakközönség és az érdeklődők számára is rendkívül fontos, hiszen igen sok romantikus elképzelés, hivatkozás és vita kötődik a korhoz. A hiteles, összefoglaló ismereteket nyújtó szakkönyv a történelemtanárok továbbképzéséhez is nélkülözhetetlen. A kötet szerzői elismert magyar történészek: Csorba László, Dobszay Tamás, Fónagy Zoltán, Gergely András, Kövér György, Pajkossy Gábor, Pölöskey Ferenc, Tóth Zoltán. A tankönyvben megtalálhatók a szöveggyűjteményre vonatkozó kereszthivatkozások is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyarország története a 19. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyarország története a 19. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  556
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1030 gr
  ISBN:
  9789633898178
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2118266 / 1019719
  Series:


  TAGS:
  Online Magyarország története a 19. században ebook, könyvet Magyarország története a 19. században FB2, Download Magyarország története a 19. században PDF , Download Magyarország története a 19. században MOBI, Online Magyarország története a 19. században könyvet, ingyenes letöltések Magyarország története a 19. században IPhone, Online könyvet Magyarország története a 19. században PDF, ingyenes Magyarország története a 19. században DJVU, ingyenes letöltések Magyarország története a 19. században TXT, letöltések Magyarország története a 19. században RTF, Online Magyarország története a 19. században FB2 , e-könyvet Magyarország története a 19. században letöltések TXT, ingyenes Magyarország története a 19. században letöltések könyvet, e-könyvet Magyarország története a 19. században download MOBI, letöltések Magyarország története a 19. században IPad, olvas Magyarország története a 19. században MOBI, olvas Magyarország története a 19. században DOC, ingyenes Magyarország története a 19. században AWZ, Download e-könyvet Magyarország története a 19. században iPad , ingyenes Magyarország története a 19. században DJVU, Download Magyarország története a 19. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyarország története a 19. században DVD, olvas Magyarország története a 19. században TXT, Book Magyarország története a 19. században letöltések DJVU, Magyarország története a 19. században letöltések könyvet ingyenes, Magyarország története a 19. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyarország története a 19. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyarország története a 19. században pdf ingyenes, Magyarország története a 19. században letöltések könyvet epub ingyenes, Magyarország története a 19. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply