Magyarország mozdonyai


Magyarországon a nagyközönség eddig még nem találkozhatott a vaspályák jobbára a magyar ipar tetterejét és alkotókészségét hirdető kolosszusaival. A Magyarország mozdonyai című album azonban pótolja ezt a hiányosságot: a kötet a több száz, lenyűgöző, többnyire még nem publikált fotó mellett több mint negyven magyarországi vasúti vontatójármű – mozdony, motorkocsi – részletes leírását tartalmazza, és áttekinti a magyarországi gőz-, dízel- és villamos vontatás történetét. Az olvasók megismerhetik a legendás NoHAB-ok, Szergejek és Púposok sorsát, a MÁVAG lassan a feledés homályába vesző alkotásait. Például a maga idejében az Európa bármely lokomotívját felülmúló erejű, a Karszt rettenetes nehézségű hegyipályáin végeláthatatlan tehervonataival kaptató 601-est, a nagysebességű ívekben megnyúló derekú 301-est, vagy a népszerű 424-est, a Bivalyt.

A kötetet kezükbe vevő olvasók a maga nemében páratlan történeti és műszaki áttekintést tanulmányozva maguk is beláthatják: a vasútról nem lehet érzelmek nélkül beszélni.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyarország mozdonyai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyarország mozdonyai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1480 gr
  ISBN:
  9789630631747
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2106977 / 1016324  TAGS:
  Online Magyarország mozdonyai ebook, könyvet Magyarország mozdonyai FB2, Download Magyarország mozdonyai PDF , Download Magyarország mozdonyai MOBI, Online Magyarország mozdonyai könyvet, ingyenes letöltések Magyarország mozdonyai IPhone, Online könyvet Magyarország mozdonyai PDF, ingyenes Magyarország mozdonyai DJVU, ingyenes letöltések Magyarország mozdonyai TXT, letöltések Magyarország mozdonyai RTF, Online Magyarország mozdonyai FB2 , e-könyvet Magyarország mozdonyai letöltések TXT, ingyenes Magyarország mozdonyai letöltések könyvet, e-könyvet Magyarország mozdonyai download MOBI, letöltések Magyarország mozdonyai IPad, olvas Magyarország mozdonyai MOBI, olvas Magyarország mozdonyai DOC, ingyenes Magyarország mozdonyai AWZ, Download e-könyvet Magyarország mozdonyai iPad , ingyenes Magyarország mozdonyai DJVU, Download Magyarország mozdonyai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyarország mozdonyai DVD, olvas Magyarország mozdonyai TXT, Book Magyarország mozdonyai letöltések DJVU, Magyarország mozdonyai letöltések könyvet ingyenes, Magyarország mozdonyai letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyarország mozdonyai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyarország mozdonyai pdf ingyenes, Magyarország mozdonyai letöltések könyvet epub ingyenes, Magyarország mozdonyai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply