Magyarország kamionos térképe 1:600000


Magyarország kamionos térképe, a hátoldalán Budapest és Pest megye súly és magasságkorlátos térképével.
Behajtási zónák, kamionparkolók, fizetős útszakaszok.
Több mint 100 kisebb-nagyobb módosítással, javítással és egy sor új információval újra megjelent a Magyarországon közlekedő teherautók és autóbuszok nélkülözhetetlen tartozéka, Magyarország kamionos térképe. Ha nem akar tízezreket költeni GPS-re, és fölöslegesen büntetést vagy karosszériajavítást fizetni, rendelje meg már most!

Súly- és magasságkorlátozás, behajtási zónák, kamionparkolók, kamionszervizek, fix trafipaxok, logisztikai központ, Go-Box és még rengeteg fontos információ haszongépjárművek (kamionok, buszok) üzemeltetői számára egy praktikus, összehajtható térképen. A Stiefel Eurocart által most már harmadszor kiadott kamionos térkép ezúttal is a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján készült, ami garancia az adatok pontosságára.

Sokszor hallani róla, hogy a nagyobb buszok, kamionok hidak alá szorulnak, mert nem tudják, hol van magasságkorlátozás, így elkerülni sem tudják. Ha az Ön járművével is történt már ilyen, bizonyára nem szívesen emlékszik rá, hogy milyen emberi és anyagi következményei vannak egy ilyen balesetnek. Most végre itt a segítség, a térkép! A Magyarország kamionos térképén feltüntetett súlykorlátozással védett hidak, és a magassági korlátozások ismerete minden olyan szállítmányozással, fuvarozással vagy buszközlekedéssel foglalkozó cégnél nélkülözhetetlen, ahol nagy gépjárművekkel fuvaroznak.

A tehergépkocsik számára fizetős útszakaszok az útvonalak tervezésekor fontos szempontnak számítanak. A térképen ezek is szerepelnek. A kamionos parkolók jelölése lehetové teszi, hogy előre tervezhessék a beiktatott pihenőket.

A jelentősebb körforgalmak, valamint az autópályákon működő fix telepítésű sebességmérő kamerák jelölése konkrét segítséget és mérlegelési lehetőséget nyújt a jármű vezetőjének. Tudta, hogy a fix telepítésű sebességmérők száma jelentősen bővült 2010 óta? Az Ausztria felé közlekedők elkerülhetik a sorban állást, ha a térképen megjelölt Go-Box szolgáltatással rendezik úthasználati kötelezettségüket. Az egyes települések ipari parkjának megtalálását térképünk a legfrissebb adatok alapján berajzolt piktogramokkal könnyíti meg. A logisztikai szolgáltató központok pedig a kiadvány mindhárom (Magyarország, Budapest) térképén megjelennek. A tervezést a távolság- és névmutató is segíti.

A térkép hátoldalán külön kiemeltük Budapest térképét hiszen a tranzit forgalom nagy része az M0 autópálya körgyűrűn zajlik. Az M0 valamennyi lehajtóját csomóponti rajzzal is ábrázoljuk, ami segít a lehajtásnál a sávválasztásban. A nemzetközi és nagytérségi tranzitforgalmi útvonalakat piros színnel jelöli a térkép, így azonnal szembetűnik, hogy a várost hogyan tudjuk elkerülni vagy milyen útvonalra szükséges behajtási engedély. A súlykorláttal védett, és 2010-hez képest módosított 14 behajtási övezet jelölése azt is megmutatja, hogy az útvonalról hány tonnás haszongépjármű hajthat be az adott zónába. A vasúti csomópontok, hidak, felüljárók, alagutak biztonságos megközelítése érdekében a magassági korlátozásokat nemcsak piktogrammal, hanem szöveges leírással is jelzi a térkép.

Újdonság a behajtási engedélyekhez szükséges telefonos, online elérhetőségek feltüntetése, a határátkelőhelyek nyitva tartása valamint a teherautó szervizek és tartálykocsi mosók online elérhetőségek feltüntetése.

A térképen hat nyelvű jelmagyarázat (magyar, német, angol, orosz) található, ami a Magyarországot tranzitútvonalként használó külföldi kamionosok számára is megkönnyíti a tájékozódást. Lepje meg külföldi fuvarozó partnerét Magyarország kamionos térképével, és meglátja, hálás lesz érte!

Ha a szállítmányozást, fuvarozást egy ilyen térkép segítségével tervezi meg, Ön időt, energiát és pénzt spórolhat. Könnyítse meg sofőrjeinek, partnereinek közlekedését Magyarország kamionos térképével!

A térkép a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján az MKFE együttműködésével készült.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  FOLDED
  Weight:
  60 gr
  ISBN:
  5998504315087
  Language:
  HUNGARIAN – ENGLISH – GERMAN – RUSSIAN
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2200884 / 1055074
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Magyarország kamionos térképe 1:600000 ebook, könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 FB2, Download Magyarország kamionos térképe 1:600000 PDF , Download Magyarország kamionos térképe 1:600000 MOBI, Online Magyarország kamionos térképe 1:600000 könyvet, ingyenes letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 IPhone, Online könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 PDF, ingyenes Magyarország kamionos térképe 1:600000 DJVU, ingyenes letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 TXT, letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 RTF, Online Magyarország kamionos térképe 1:600000 FB2 , e-könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések TXT, ingyenes Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések könyvet, e-könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 download MOBI, letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 IPad, olvas Magyarország kamionos térképe 1:600000 MOBI, olvas Magyarország kamionos térképe 1:600000 DOC, ingyenes Magyarország kamionos térképe 1:600000 AWZ, Download e-könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 iPad , ingyenes Magyarország kamionos térképe 1:600000 DJVU, Download Magyarország kamionos térképe 1:600000 e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyarország kamionos térképe 1:600000 DVD, olvas Magyarország kamionos térképe 1:600000 TXT, Book Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések DJVU, Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések könyvet ingyenes, Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyarország kamionos térképe 1:600000 pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyarország kamionos térképe 1:600000 pdf ingyenes, Magyarország kamionos térképe 1:600000 letöltések könyvet epub ingyenes, Magyarország kamionos térképe 1:600000 ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply