Magyar Ulysses

Várhelyi András - Magyar Ulysses

Velünk, magyarokkal, sokan, sokféltét próbálkoztak máér megtenni az elmúlt ezer évben – EZER ÉV – és előtte a másik ezer éven, ugyebár… Nem sikerült nekik. Miért?! Itt vagyunk, megmaradtunk, élünk – magyarul. Mert mindig maradt ír mag, magyar gyökér, lélekhálózat, érintkezési pontok, mindig megtalálták egymást a valóban magyar lelkek ahhoz, hogy továbbvivődjék ez a nemzet. Ez a fajta… Ez a nyelv. Ez a kultúra. Ez a genetika, periodika, ösztön, hit, lét-minta, magatartás, lélek-kód rendszer… Ez vétetlen volna?!! Nincsenek ilyen korszakokat átívelő véletlenek! Ez kiválasztódás. A magyar ember kiválasztatott arra, hogy mintát adjon a huszonegyedik századi leszármazottaknak arról, miként kell és lehet megmaradni. És ti, Fiam, ti adhatjátok majd a példát tovább arról, hogy hogyan kell a megmaradásból – felemelkedni. Ez a Ti dolgotok lesz. Ne akarjatok "hasonlítani" az amerikai filmek, rajzfilmek bugyuta, szellemképes, mosdatlan beszédű hőseihez! Őket éppen Nektek találták ki ara, hogy "eresszétek el" magatokat. Hogy felejtsétek el – magatokat. S ha elfelejtitetk magatokat, már nem vagytok senkik… Mozinézők lesztek a saját hazátokban, a saját földeteken, földönfutók, jegyváltók, meghívottak, "vendégek", akiket a mulatság végén egyszerűen hazaküldenek… De hova? Hol lesz akkor a haza? Hova mentek! Mit csináltok majd akkor, mikor minden talpalatnyi földre ki lesz téve a tábla: "PRIVAT…" A saját hazátokban. A szülőfaluban akár. Magyarnak lenni jó – amíg van Magyarország. Tartsátok meg…A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar Ulysses ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar Ulysses ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  11.5 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  150
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9637278419
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1998
  Árukód:


  TAGS:
  Online Magyar Ulysses ebook, könyvet Magyar Ulysses FB2, Download Magyar Ulysses PDF , Download Magyar Ulysses MOBI, Online Magyar Ulysses könyvet, ingyenes letöltések Magyar Ulysses IPhone, Online könyvet Magyar Ulysses PDF, ingyenes Magyar Ulysses DJVU, ingyenes letöltések Magyar Ulysses TXT, letöltések Magyar Ulysses RTF, Online Magyar Ulysses FB2 , e-könyvet Magyar Ulysses letöltések TXT, ingyenes Magyar Ulysses letöltések könyvet, e-könyvet Magyar Ulysses download MOBI, letöltések Magyar Ulysses IPad, olvas Magyar Ulysses MOBI, olvas Magyar Ulysses DOC, ingyenes Magyar Ulysses AWZ, Download e-könyvet Magyar Ulysses iPad , ingyenes Magyar Ulysses DJVU, Download Magyar Ulysses e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar Ulysses DVD, olvas Magyar Ulysses TXT, Book Magyar Ulysses letöltések DJVU, Magyar Ulysses letöltések könyvet ingyenes, Magyar Ulysses letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar Ulysses pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar Ulysses pdf ingyenes, Magyar Ulysses letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar Ulysses ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply