Magyar lovak


Ennek a könyvnek írásakor, szerkesztésekor nem a szokásos módon vettük sorra a lóval kapcsolatos tudnivalókat, a ló eredetétől napjainkig. Úgy gondoltuk, ezúttal inkább kiemelünk ebből a témakörből néhány olyan területet, amely a legérdekesebb információkat nyújthatja a XXI. század emberének – szövegben és képekben egyaránt. Nem titkolt célunk volt az is, hogy minden fejezeten belül elsősorban a magyar vonatkozású érdekességekre, tényekre, tudnivalókra fókuszáljunk, hogy mindnyájunkban erősítsük az érzést: bár néha feledni látszik, mégis lovas nemzet a magyar.

Bemutatjuk a hazánkban tenyésztett jelentősebb lófajtákat, természetesen bővebben szólva a Magyarországon kitenyésztett fajtáinkról. Nincs még egy hely a világon, amely három lófajtát adott az állattenyésztésnek, csak Mezőhegyes. Ez a kicsiny község bölcsője volt a gidrán, a nóniusz és a Furioso-North star fajtának! És ezenkívül ott van Kisbér, Bábolna.

A lovak viselkedésébe is bepillantást kapunk, amely talán segít megérteni őket, hogy még közelebb kerülhessünk egymáshoz. Végül felvillantjuk azt a számtalan lehetőséget, amit a LÓ kínál számunkra napjainkban, a ló használatának ezernyi formáját. Nincs az életnek olyan területe, ahol a történelem során ne lett volna segítségünkre a ló, legyen az bányászat, halászat, harcászat, közlekedés, mezőgazdaság, ipar – ma mégis elsősorban sporttársunk, barátunk. Ezúttal tekintsünk rá ezzel a szemmel!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar lovak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar lovak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1000 gr
  ISBN:
  9789639875647
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2111164 / 1045676
  Series:


  TAGS:
  Online Magyar lovak ebook, könyvet Magyar lovak FB2, Download Magyar lovak PDF , Download Magyar lovak MOBI, Online Magyar lovak könyvet, ingyenes letöltések Magyar lovak IPhone, Online könyvet Magyar lovak PDF, ingyenes Magyar lovak DJVU, ingyenes letöltések Magyar lovak TXT, letöltések Magyar lovak RTF, Online Magyar lovak FB2 , e-könyvet Magyar lovak letöltések TXT, ingyenes Magyar lovak letöltések könyvet, e-könyvet Magyar lovak download MOBI, letöltések Magyar lovak IPad, olvas Magyar lovak MOBI, olvas Magyar lovak DOC, ingyenes Magyar lovak AWZ, Download e-könyvet Magyar lovak iPad , ingyenes Magyar lovak DJVU, Download Magyar lovak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar lovak DVD, olvas Magyar lovak TXT, Book Magyar lovak letöltések DJVU, Magyar lovak letöltések könyvet ingyenes, Magyar lovak letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar lovak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar lovak pdf ingyenes, Magyar lovak letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar lovak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply