Magyar közművelődés a román fővárosban


Bántó István Magyar közművelődés a román fővárosban című tanulmánykötete Bukarest 1920. századi magyar szellemi életét, a kor intézményteremtő törekvéseit tárja fel.
A több mint ötven éve Bukarestben élő szerző régi bukaresti magyar újságokban, egyházi levéltárak iratanyagában búvárkodva hozza felszínre adatait a 19. században és a 20. század első harmadában létezett regáti magyar egyesületekről: a Szent István Király Egyesületről, a Koós Ferenc Körről, a bukaresti Magyar Házról, a Petőfi Művelődési Társaságról. Foglalkozik a bukaresti magyar oktatás történetével, részletesen bemutatja a két világháború közötti időszak regáti magyar szórványéletét nyomon követő Egyházi Újságot; megrajzolja jeles regáti magyar közéleti szereplők és írók (Koós Ferenc, Nagy Sándor, Udvari András, dr. Bakk Elek, Szemlér Ferenc, Lőrinczi László) portréját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  270 gr
  ISBN:
  9786065420342
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2580191 / 1140530  TAGS:
  Online Magyar közművelődés a román fővárosban ebook, könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban FB2, Download Magyar közművelődés a román fővárosban PDF , Download Magyar közművelődés a román fővárosban MOBI, Online Magyar közművelődés a román fővárosban könyvet, ingyenes letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban IPhone, Online könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban PDF, ingyenes Magyar közművelődés a román fővárosban DJVU, ingyenes letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban TXT, letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban RTF, Online Magyar közművelődés a román fővárosban FB2 , e-könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések TXT, ingyenes Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések könyvet, e-könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban download MOBI, letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban IPad, olvas Magyar közművelődés a román fővárosban MOBI, olvas Magyar közművelődés a román fővárosban DOC, ingyenes Magyar közművelődés a román fővárosban AWZ, Download e-könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban iPad , ingyenes Magyar közművelődés a román fővárosban DJVU, Download Magyar közművelődés a román fővárosban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar közművelődés a román fővárosban DVD, olvas Magyar közművelődés a román fővárosban TXT, Book Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések DJVU, Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések könyvet ingyenes, Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar közművelődés a román fővárosban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar közművelődés a román fővárosban pdf ingyenes, Magyar közművelődés a román fővárosban letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar közművelődés a román fővárosban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply