Magyar irodalmi arcképcsarnok

Borza Tünde - Magyar irodalmi arcképcsarnok

Hazánkban sokak számára még mindig Petőfi Sándor "A Költő", holott a magyar irodalom rajta kívül még számos tehetséges alkotóval büszkélkedhet – legyen szó akár a középkorról, akár a 21. századról. Ez a kötet a Mátyás király korában élt Janus Pannoniustól egészen napjainkig, a legifjabb írónemzedékig követi nyomon irodalmunk jelentős alakjainak életpályáját. Arra koncentrál, hogy világosan, ugyanakkor ha szükséges, részletesen kifejtve mutasson be egy-egy alkotást, azok legjellemzőbb vonásait megragadva. Az életrajzok több pontban eltérnek a tankönyvek ismertetéseitől, mert a fontosabb adatokon kívül sok érdekességet tartalmaznak. A szövegekhez színes és fekete-fehér illusztrációk társulnak, amelyeknek az a feladatuk, hogy kedvet csináljanak az olvasáshoz, ezáltal az írók, költők munkásságának jobb megismeréséhez. Sajnos már régóta küszködik a társadalom azzal a problémával, hogy a gyerekek nem szeretnek olvasni, és felnőttkorukba is magukkal viszik ezt a rossz szokást. Sokan a szabadidő hiányára hivatkoznak, vagy nem is tudják megmondani az okát, miért nem olvasnak. Ennek a kötetnek nem titkolt célja, hogy segítsen felkelteni az érdeklődést a magyar irodalom iránt; hátha az olvasó az alapján, amit az írókról, költőkről itt megtud, kedvet kap a műveik tanulmányozásához is. Mert szép számmal vannak irodalmunkban olyan alkotások, amelyekről nem szól a tananyag, pedig sokkal érdekesebbek a kötelezőknél. Ráadásul ha a hétköznapi rohanásban egy kicsit megállunk, hogy elmélyüljünk egy regényben, novellában, esetleg a kezünkbe veszünk egy verseskötetet, akkor kis időre sikerül kilépnünk a mindennapok taposómalmából. Gondolatban eljuthatunk egy másik helyre, valósággal ébren álmodhatunk, s így lelkileg is feltöltődünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9789639581166
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231315 / 1085891
  Series:


  TAGS:
  Online Magyar irodalmi arcképcsarnok ebook, könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok FB2, Download Magyar irodalmi arcképcsarnok PDF , Download Magyar irodalmi arcképcsarnok MOBI, Online Magyar irodalmi arcképcsarnok könyvet, ingyenes letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok IPhone, Online könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok PDF, ingyenes Magyar irodalmi arcképcsarnok DJVU, ingyenes letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok TXT, letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok RTF, Online Magyar irodalmi arcképcsarnok FB2 , e-könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések TXT, ingyenes Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések könyvet, e-könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok download MOBI, letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok IPad, olvas Magyar irodalmi arcképcsarnok MOBI, olvas Magyar irodalmi arcképcsarnok DOC, ingyenes Magyar irodalmi arcképcsarnok AWZ, Download e-könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok iPad , ingyenes Magyar irodalmi arcképcsarnok DJVU, Download Magyar irodalmi arcképcsarnok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Magyar irodalmi arcképcsarnok DVD, olvas Magyar irodalmi arcképcsarnok TXT, Book Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések DJVU, Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések könyvet ingyenes, Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések könyvet pdf ingyenes, Magyar irodalmi arcképcsarnok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Magyar irodalmi arcképcsarnok pdf ingyenes, Magyar irodalmi arcképcsarnok letöltések könyvet epub ingyenes, Magyar irodalmi arcképcsarnok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply