Mágikus állatok iskolája 1.


Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned. Szép álomnak tűnik, de Ida és Benni a Mágikus állatok iskolája 1. kötetében egy ilyen igaz barátra lel.

A valóság ötvöződik a gyerekek képzeletvilágával. A mágikus állatokról senki más nem látja, hogy beszélni tudnak, a külső szemlélő mindig csak egy plüssállatot lát. Mégis, a váratlan jövevény megkönnyíti a gondokkal küszködő gyerekek életét az iskolában, vidám helyzeteket teremt, és izgalmas kalandok várnak a kis gazdáikra. Már az is külön izgalmat jelent, hogy ki és milyen körülmények között kapja meg. Vajon lehet-e szeretni egy teknősbékát, ha az ember egy nagyobb szőrös állatra vágyik? Hogyan szeretteti meg magát a kis teknős? Miért van az osztály legvásottabb gyerekének is nagy szüksége egy mágikus állatra? És persze a regényen végigvonul egy izgalmas történet, egy rejtély, amit a gyerekek és a mágikus állatok együtt derítenek fel. Közben mélyebben is megismerhetjük a szereplőket, a tanárokat és gyerekeket, az indítékaikat, a szorongásaikat, a csínytevéseiket és a terveiket. Minden szereplő egyéni jellem, mindenki változik, fejlődik nem kis mértékben a megjelenő mágikus állatok és a kialakult különös szituációk hatására.

Nincs az a 8 éves fiú vagy lány, aki ellen tudna állni a tanteremben nyüzsgő, egzotikus állatoknak! Izgalmas, olvasmányos könyv kedves illusztrációkkal. A történet folytatódik..
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mágikus állatok iskolája 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mágikus állatok iskolája 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  187
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9789632943350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605742 / 1145755
  Series:


  TAGS:
  Online Mágikus állatok iskolája 1. ebook, könyvet Mágikus állatok iskolája 1. FB2, Download Mágikus állatok iskolája 1. PDF , Download Mágikus állatok iskolája 1. MOBI, Online Mágikus állatok iskolája 1. könyvet, ingyenes letöltések Mágikus állatok iskolája 1. IPhone, Online könyvet Mágikus állatok iskolája 1. PDF, ingyenes Mágikus állatok iskolája 1. DJVU, ingyenes letöltések Mágikus állatok iskolája 1. TXT, letöltések Mágikus állatok iskolája 1. RTF, Online Mágikus állatok iskolája 1. FB2 , e-könyvet Mágikus állatok iskolája 1. letöltések TXT, ingyenes Mágikus állatok iskolája 1. letöltések könyvet, e-könyvet Mágikus állatok iskolája 1. download MOBI, letöltések Mágikus állatok iskolája 1. IPad, olvas Mágikus állatok iskolája 1. MOBI, olvas Mágikus állatok iskolája 1. DOC, ingyenes Mágikus állatok iskolája 1. AWZ, Download e-könyvet Mágikus állatok iskolája 1. iPad , ingyenes Mágikus állatok iskolája 1. DJVU, Download Mágikus állatok iskolája 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mágikus állatok iskolája 1. DVD, olvas Mágikus állatok iskolája 1. TXT, Book Mágikus állatok iskolája 1. letöltések DJVU, Mágikus állatok iskolája 1. letöltések könyvet ingyenes, Mágikus állatok iskolája 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, Mágikus állatok iskolája 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mágikus állatok iskolája 1. pdf ingyenes, Mágikus állatok iskolája 1. letöltések könyvet epub ingyenes, Mágikus állatok iskolája 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply