Mágia és asztrológia


A “Gyakorlati Mágia Könyvei”-nek ez a VIII. kötete különösen szívügyünk, mert arra szolgál, hogy segítse az érdeklődőt abban, hogyan tud egyre jobban megszabadulni egy “vakon tomboló” lét esetlegességeitől, felkészítve őt, hogy mesterfokon tudja kezelni azokat az erőket, amelyek saját sorsa urává tehetik. A “Mágia és asztrológia” című kötet – reméljük – univerzális, mint az az anyag is, amellyel foglalkozik.Amikor Agrippa von Nettesheim (1486-1535) leírta, hogy “ne önmagunkon kívül keressük a nagy – mágikus – műveletek lényegét”, csak azt bizonyította, hogy ő – nagyon kevés kortársához hasonlóan – valóban ismeri a “mágia természetét”. Ismert volt előtte a “fentről lefelé haladó egyezés” is, és csak az a csodálatos, hogy több mint négyszáz évnek kellett eltelnie, és több egymást feltételező tényezőre volt szükség, hogy végül fellebbenjenek a fátylak, amelyek idáig beburkolták, vagy csak részben láttatták a kozmosz örök alapigazságait.Ha helyes módon akarjuk érteni ezt a könyvet, meg kell ismernünk egy misztériumot, amely minden beavatás, minden titkos szövetség, a világon létező minden okkult rítus alapját jelenti időszámításunk előtti évezredek óta, mind a mai napig: teljesen formálisan (exoterikusan) ismert, pl. még a szabadkőművességben is, ezoterikusan pedig a (mágikus) misztikában.Asztronómiailag ezt a minden misztériumok legtitkosabbikát “Ozirisz halálá”-n keresztül lehet kifejezni (a Nap “alászállása” C a
téli napfordulókor, és feltámadása; a Nap “újjászületése C tavaszpontnál, asztrológiailag Kos 0°-nál. Ezoterikusan megmagyarázható a misztérium az egyiptomi Ozirisz-kultuszon keresztül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mágia és asztrológia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mágia és asztrológia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  88
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639231535
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2083388 / 1102475
  Format:


  TAGS:
  Online Mágia és asztrológia ebook, könyvet Mágia és asztrológia FB2, Download Mágia és asztrológia PDF , Download Mágia és asztrológia MOBI, Online Mágia és asztrológia könyvet, ingyenes letöltések Mágia és asztrológia IPhone, Online könyvet Mágia és asztrológia PDF, ingyenes Mágia és asztrológia DJVU, ingyenes letöltések Mágia és asztrológia TXT, letöltések Mágia és asztrológia RTF, Online Mágia és asztrológia FB2 , e-könyvet Mágia és asztrológia letöltések TXT, ingyenes Mágia és asztrológia letöltések könyvet, e-könyvet Mágia és asztrológia download MOBI, letöltések Mágia és asztrológia IPad, olvas Mágia és asztrológia MOBI, olvas Mágia és asztrológia DOC, ingyenes Mágia és asztrológia AWZ, Download e-könyvet Mágia és asztrológia iPad , ingyenes Mágia és asztrológia DJVU, Download Mágia és asztrológia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mágia és asztrológia DVD, olvas Mágia és asztrológia TXT, Book Mágia és asztrológia letöltések DJVU, Mágia és asztrológia letöltések könyvet ingyenes, Mágia és asztrológia letöltések könyvet pdf ingyenes, Mágia és asztrológia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mágia és asztrológia pdf ingyenes, Mágia és asztrológia letöltések könyvet epub ingyenes, Mágia és asztrológia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply