Mademoiselle S. szenvedélye


Költözéskor egy párizsi ház pincéjében egy ócska láda fenekéről többtucatnyi, üres befőttesüvegek és régi újságpapírok közé rejtett levél kerül elő, ugyanazzal a kézírással és aláírással. A levelek megtalálója, a Brunei Szultanátus francia nagykövete többéves aprólékos munkával kötetet állít össze, amelyből egy nem mindennapi románc története bontakozik ki.

1929-ben egy jó házból való egyedülálló fiatal nő megismerkedik egy nős férfival. Kezdetét veszi egy két évig tartó szerelmi kaland, Simone életének legnagyobb, elemi ösztönök diktálta szenvedélye. A levelekben az ő hangját halljuk, ahogyan a kapcsolat különböző stációit kommentálja az első szadomazo együttlétektől kezdve az egyre fontosabbá váló kommunikációs játékokig. Izgató-borzongató hitelességgel bontakozik ki az olvasó előtt az a testi-lelki folyamat, amelynek során valósággal felcserélődnek a nemi szerepek, az eleinte alávetett, kiszolgáltatott nő lassan dominánssá válik a kapcsolatban. Simone a kor mércéjével mérve szégyentelen őszinteséggel, szókimondó bátorsággal vall arról, ahogyan a szeretője, az ő kis istene után vágyakozik, és bármi áron, minden módon megpróbálja a férfit magához láncolni, érzékien leírva akár megtörtént, akár elképzelt és vágyott, egyre szenvedélyesebb, egyre perverzebb szeretkezéseiket. Voltaképpen a testiség közös megélésének leírása és állandó tervezgetése e kordokumentumként is olvasható levélregény legfőbb témája.

Lenyűgöző erő van ezekben a megállíthatatlanul hömpölygő kitárulkozásokban, amelyek megmutatják, hogy a két világháború közötti, sokak által prűdnek gondolt korszakban milyen mély titkai lehettek egy párkapcsolatnak s milyen módon tudott róluk számot adni a bensőséges levelezés örök titkában bízva egy szerelmes nő.

Simone és Charles. Ez nem hangzik olyan jól, mint Anastasia és Christian, A szürke ötven árnyalatának angol kiadója mégis azonnal lecsapott a két francia szerető szenvedélyes levelezésére. E. L. James bestsellerével ellentétben ez a szöveg nem fikció: a leveleket egy bizonyos Simone írta nős szeretőjének a húszas évek végén.
A történet Simone szexuális ébredésével kezdődik, és ahogy fejlődik-alakul a kapcsolat, a levelek egyre szókimondóbbak és erotikusabbak. Simone minden határt átlép, minden tabut ledönt, hogy kedvére tegyen Charles-nak, hogy kielégítse a férfit, magyarázta az angol kiadó, William Heinemann a Guardiannek.

Ettől a könyvtől pirulni fog, aki olvassa! Istenem, hogy milyen gyönyörűségesen szabados, szemérmetlen, obszcén a hangvétele ennek a fiatal nőnek! Elle.

Minden idők legforróbb erotikus szövege Le Parisien.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mademoiselle S. szenvedélye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mademoiselle S. szenvedélye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  211
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  262 gr
  ISBN:
  9786155584282
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2677691 / 1154795
  Translator:


  TAGS:
  Online Mademoiselle S. szenvedélye ebook, könyvet Mademoiselle S. szenvedélye FB2, Download Mademoiselle S. szenvedélye PDF , Download Mademoiselle S. szenvedélye MOBI, Online Mademoiselle S. szenvedélye könyvet, ingyenes letöltések Mademoiselle S. szenvedélye IPhone, Online könyvet Mademoiselle S. szenvedélye PDF, ingyenes Mademoiselle S. szenvedélye DJVU, ingyenes letöltések Mademoiselle S. szenvedélye TXT, letöltések Mademoiselle S. szenvedélye RTF, Online Mademoiselle S. szenvedélye FB2 , e-könyvet Mademoiselle S. szenvedélye letöltések TXT, ingyenes Mademoiselle S. szenvedélye letöltések könyvet, e-könyvet Mademoiselle S. szenvedélye download MOBI, letöltések Mademoiselle S. szenvedélye IPad, olvas Mademoiselle S. szenvedélye MOBI, olvas Mademoiselle S. szenvedélye DOC, ingyenes Mademoiselle S. szenvedélye AWZ, Download e-könyvet Mademoiselle S. szenvedélye iPad , ingyenes Mademoiselle S. szenvedélye DJVU, Download Mademoiselle S. szenvedélye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mademoiselle S. szenvedélye DVD, olvas Mademoiselle S. szenvedélye TXT, Book Mademoiselle S. szenvedélye letöltések DJVU, Mademoiselle S. szenvedélye letöltések könyvet ingyenes, Mademoiselle S. szenvedélye letöltések könyvet pdf ingyenes, Mademoiselle S. szenvedélye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mademoiselle S. szenvedélye pdf ingyenes, Mademoiselle S. szenvedélye letöltések könyvet epub ingyenes, Mademoiselle S. szenvedélye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply