Madárnaptár

Gergely József - Madárnaptár

A Madárnaptár kifejezés kapcsán az olvasó megkérdezheti, hogy mitől is naptár a madarakról és szokásaikról szóló írásokat tartalmazó kötet. A könyvbe válogatott cikkek eredetileg a Magyar Szóban, az 1993-ban megszűnt Szivárvány melléklet Madárnaptár rovatában jelentek meg. A szerdánként az olvasó elé került színes ismeretterjesztő kisújságban, a Madárnaptár rovatban számoltam be hétről hétre az éppen aktuális madármegfigyeléseimről, az adott hónap madarakhoz köthető vagy a madarak életét is befolyásoló természeti jelenségekről, a természetjáró ember érdeklődésére számot tartó, a madarak megfigyelésére is alkalmas helyekről. Írásaimban foglalkoztam a madarak világát is érzékenyen befolyásoló környezetvédelmi kérdésekkel, közreadtam madártani egyesületünk, a Vajdasági Madártani és Madárvédelmi Egyesület akcióinak eredményeit, beszámoltam a madárgyűrűző táborok munkájáról, az új vagy ritka madárfajok felbukkanásáról Vajdaság madárfaunájában. (Részlet a szerző előszavából)A Könyv Magyarul!


Letöltések Madárnaptár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Madárnaptár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9788688971041
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586021 / 1141851
  Series:


  TAGS:
  Online Madárnaptár ebook, könyvet Madárnaptár FB2, Download Madárnaptár PDF , Download Madárnaptár MOBI, Online Madárnaptár könyvet, ingyenes letöltések Madárnaptár IPhone, Online könyvet Madárnaptár PDF, ingyenes Madárnaptár DJVU, ingyenes letöltések Madárnaptár TXT, letöltések Madárnaptár RTF, Online Madárnaptár FB2 , e-könyvet Madárnaptár letöltések TXT, ingyenes Madárnaptár letöltések könyvet, e-könyvet Madárnaptár download MOBI, letöltések Madárnaptár IPad, olvas Madárnaptár MOBI, olvas Madárnaptár DOC, ingyenes Madárnaptár AWZ, Download e-könyvet Madárnaptár iPad , ingyenes Madárnaptár DJVU, Download Madárnaptár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Madárnaptár DVD, olvas Madárnaptár TXT, Book Madárnaptár letöltések DJVU, Madárnaptár letöltések könyvet ingyenes, Madárnaptár letöltések könyvet pdf ingyenes, Madárnaptár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Madárnaptár pdf ingyenes, Madárnaptár letöltések könyvet epub ingyenes, Madárnaptár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply