Madárlátta tollaslabda

Tandori Dezső - Madárlátta tollaslabda

"Ha az embernek hirtelen madara lesz, azt hiszem, nem is tudja igazán, hogy mije van. Azt gondoltam jómagam is, hogy: hát igen. Csipog; most először hallok ebben a lakásban verébcsipogást. Már úgy, hogy a veréb itt van, bent. Felvettem magnóra. Először láttam az ebédlőasztalunkon madarat ugrálni. Lefényképeztem. Aztán szerettem volna valahogy úgy egészen közel kerülni hozzá. Ezért láttam hozzá mégis a rajzolásához.
Most meg csak ültem és féltem. Néztem a kosarat, néztem, ahogy felébredt, ahogy elkezd mocorogni, matatni; lehunytam a szemem, annyira féltem. Ahogy jöttem vele a parkon át, ezek az érzések mind megvoltak bennem, de csak most tudtam róluk. És most értettem meg, hogy nem rajtam múlik az egész Éreztem, itt nem arról van szó, hogy először csipog a lakásban madár, először ugrál az asztalon veréb, hanem."
Hanem? Hogy miről is van valójában szó, arra a regény ad választ. A regény, amely egy izgalmas nyomozás története. Hogy milyen ügyben folyik a nyomozás? Érjük be annyival, hogy egy Ügyben s a teljes igazság felderítése érdekében. Egy tizenötéves fiú a teljes igazságot keresi. Arra keres választ, hogy ha valami nem úgy van, akkor az emberek miért csinálnak úgy, mintha úgy lenne. És a nyomozás végén, ha nem is derül fény a teljes igazságra, mégis fontos felfedezésre jut hősünk, s az olvasó is, aki vele együtt éli át a lelkiismeretes és lelkiismereti nyomozás minden egyes mozzanatát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Madárlátta tollaslabda ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Madárlátta tollaslabda ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  252
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631117081
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1979
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Madárlátta tollaslabda ebook, könyvet Madárlátta tollaslabda FB2, Download Madárlátta tollaslabda PDF , Download Madárlátta tollaslabda MOBI, Online Madárlátta tollaslabda könyvet, ingyenes letöltések Madárlátta tollaslabda IPhone, Online könyvet Madárlátta tollaslabda PDF, ingyenes Madárlátta tollaslabda DJVU, ingyenes letöltések Madárlátta tollaslabda TXT, letöltések Madárlátta tollaslabda RTF, Online Madárlátta tollaslabda FB2 , e-könyvet Madárlátta tollaslabda letöltések TXT, ingyenes Madárlátta tollaslabda letöltések könyvet, e-könyvet Madárlátta tollaslabda download MOBI, letöltések Madárlátta tollaslabda IPad, olvas Madárlátta tollaslabda MOBI, olvas Madárlátta tollaslabda DOC, ingyenes Madárlátta tollaslabda AWZ, Download e-könyvet Madárlátta tollaslabda iPad , ingyenes Madárlátta tollaslabda DJVU, Download Madárlátta tollaslabda e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Madárlátta tollaslabda DVD, olvas Madárlátta tollaslabda TXT, Book Madárlátta tollaslabda letöltések DJVU, Madárlátta tollaslabda letöltések könyvet ingyenes, Madárlátta tollaslabda letöltések könyvet pdf ingyenes, Madárlátta tollaslabda pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Madárlátta tollaslabda pdf ingyenes, Madárlátta tollaslabda letöltések könyvet epub ingyenes, Madárlátta tollaslabda ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply