Madár- és virágfüzérek


A könyv anyagát a Madarak és fák napja 2012 pályázat nyertesei készítették. Könyvünkkel egyrészt szeretnénk köszönetet mondani a sok beküldött pályamunkáért, másrészt szeretnénk óvodáknak, iskoláknak és szülőknek bemutatni, milyen sokféle papírfüzér készíthető. A kötetben összefoglaljuk a papírfüzér készítésének technikáit (harmonika, leporelló, lánc), majd válogatást mutatunk be a beküldött pályamunkákból, hogy ötleteket adjunk szülőknek, pedagógusoknak és gyerekeknek. A kész papírfüzérek kiváló díszítőelemei lehetnek egy kerti vagy születésnapi partinak, de az ablakba, lámpák közé függesztve az osztálytermet, gyerekszobát is hangulatossá tehetik. A tartalomból: Madarak és fák napja; Anyagok és eszközök; Füzérkészítés lépésről lépésre; Tavirózsa láncfüzérrel; Pritt Manós füzér; Erdő-mező állatkái; Évszakok – Tavasz és nyár; Évszakok – Ősz és tél; Madárfészek quillingvirágokkal; Dióhéj Katica; Fák évszakról évszakra; Tavaszköszöntő kereplők és trillázók; Indiánvarjak és barátaik; Szárnyaló csicsergők; Színes madarak; Szorgos méhecskék; Tavaszi füzérek; Óriás láncfüzér; Erdő, erdő, kerek erdő…; Ékszerteknősök; Tekeredik a kígyó…; Teafilterorigami; Kavalkád; Ökofüzér; Madarak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Madár- és virágfüzérek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Madár- és virágfüzérek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  106 gr
  ISBN:
  9789632782775
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230845 / 1085435
  Series:


  TAGS:
  Online Madár- és virágfüzérek ebook, könyvet Madár- és virágfüzérek FB2, Download Madár- és virágfüzérek PDF , Download Madár- és virágfüzérek MOBI, Online Madár- és virágfüzérek könyvet, ingyenes letöltések Madár- és virágfüzérek IPhone, Online könyvet Madár- és virágfüzérek PDF, ingyenes Madár- és virágfüzérek DJVU, ingyenes letöltések Madár- és virágfüzérek TXT, letöltések Madár- és virágfüzérek RTF, Online Madár- és virágfüzérek FB2 , e-könyvet Madár- és virágfüzérek letöltések TXT, ingyenes Madár- és virágfüzérek letöltések könyvet, e-könyvet Madár- és virágfüzérek download MOBI, letöltések Madár- és virágfüzérek IPad, olvas Madár- és virágfüzérek MOBI, olvas Madár- és virágfüzérek DOC, ingyenes Madár- és virágfüzérek AWZ, Download e-könyvet Madár- és virágfüzérek iPad , ingyenes Madár- és virágfüzérek DJVU, Download Madár- és virágfüzérek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Madár- és virágfüzérek DVD, olvas Madár- és virágfüzérek TXT, Book Madár- és virágfüzérek letöltések DJVU, Madár- és virágfüzérek letöltések könyvet ingyenes, Madár- és virágfüzérek letöltések könyvet pdf ingyenes, Madár- és virágfüzérek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Madár- és virágfüzérek pdf ingyenes, Madár- és virágfüzérek letöltések könyvet epub ingyenes, Madár- és virágfüzérek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply