Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók


A könyv a népszerű webes grafikai program, a Flash legújabb verzióit ismerteti. Napjainkban a weben előtérbe került a design, a színek kavalkádja, az interaktív tartalom, az animációk, a hangeffektusok. Az érdekes és szemet gyönyörködtető webgrafikák készítésének első számú technológiája a Flash. Sokan még nem is nagyon ismerik, mások már el sem tudják képzelni a weblapokat ilyen tartalom nélkül. A Flash megismeréséhez nem elegendő néhány meglévő oldal megtekintése, kielemzése (bár ez sem hátrányos). A hatékony munkához elengedhetetlen bizonyos számítógépes grafikai ismeret megléte. A tervezés pedig egyéni kreativitás függvénye, így saját magunknak kell eldöntenünk, mennyire tudunk érdekes és új hatásokat kitalálni, majd azokat megvalósítani. A Flash fejlesztőkörnyezet legújabb változatait, a Flash MX 2004 és Flash MX Professional 2004 rendszereket teljesen az alapoktól ismerjük meg. A rendszer telepítésétől kezdve a rendszerkövetelményeken át a fejlesztőkörnyezet eszközeinek, paneljeinek, menüinek megismerésén keresztül jutunk el a Flash alkalmazások létrehozásáig. A könyv végig olyan példákat használ, melyek az ingyenesen letölthető fejlesztőkörnyezet részei, így mindenkinek rendelkezésére állnak a Flash beszerzése után. Röviden áttekintjük a Flash saját scriptnyelvét, az ActionScript-et is. Végül megismerkedünk a Flash komponensek használatával, sőt a saját komponensek létrehozásával is. Nem szabad megfeledkeznünk a szépség áráról sem. A Flash alkalmazása számos problémát vet fel, melyeket feltétlenül meg kell oldanunk, ha tökéletesen megjelenő grafikákat, illetve jól működő animációkat, menüket szeretnénk készíteni. A könyv végigolvasása, a környezet próbálgatása, a menük és panelek munka közben történő elemzése segít elindulni a Flash-es fejlesztés megtanulásában. A rendszer megismerésén túl érdemes meglévő, kész animációkat is megnyitni, kielemezni. A grafikai tapasztalattal rendelkezők más programokban már kamatoztatott tudásukat immár a webes grafikák és animációk készítése során is felhasználhatják. Ahogy néhány éve a scriptek megjelenése tette dinamikusabbá a világhálót, most a Flash technológiával tehetjük azt szebbé, érdekesebbé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv – karcos borító
  Publisher:
  BBS-Info Kft.
  Number of Pages:
  208
  Kötés:
  puhatáblás, ragasztókötött
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  0619000728762
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  SL#2104199110  TAGS:
  Online Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók ebook, könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók FB2, Download Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók PDF , Download Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók MOBI, Online Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók könyvet, ingyenes letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók IPhone, Online könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók PDF, ingyenes Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók DJVU, ingyenes letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók TXT, letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók RTF, Online Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók FB2 , e-könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések TXT, ingyenes Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések könyvet, e-könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók download MOBI, letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók IPad, olvas Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók MOBI, olvas Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók DOC, ingyenes Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók AWZ, Download e-könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók iPad , ingyenes Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók DJVU, Download Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók DVD, olvas Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók TXT, Book Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések DJVU, Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések könyvet ingyenes, Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések könyvet pdf ingyenes, Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók pdf ingyenes, Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók letöltések könyvet epub ingyenes, Macromedia Flash MX 2004 és 8 verziók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply