Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet

Böszörményi Gyula - Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet

KITT… Szasztok, lúzerfanok, itt ismét Mark, a sztárriporter nyomul, aki arra kér, hogy menj át elefántba, és tárd nagyra a füledet, mert…
A LÚZER RÁDIÓ MOST KEHIDÁRÓL JELENTKEZIK!
A kertvégi budistúdióból sok minden libbenhet feléd, hát fogd be az orrodat, de közben kagylózz ezerrel, ha tudni akarod, milyen KIRÁLY a kolbászos buci, ám GÁZ, ha a torkunkon akad, és KIRÁLY a nyaralás, viszont GÁZ, ha erre a családi bíróság kényszerít, s persze KIRÁLY egy új bűntény nyomára akadni, csakhogy GÁZ, mikor elrabolják az ember töpszli húgát, és naná, hogy KIRÁLY éjjel a temetőben kísértettel találkozni, de FULLGÁZ, ha egy szótlan és bús márványangyal minden titok őrizője!

A Kukec család agyament kalandjainak immár ez a negyedik kötete, melyben én, Mark, a LÚZER RÁDIÓ oknyomozó riportere valós helyszíneken, egy valóban megtörtént bűntény után szimatolok csak közben be ne verjék az orromat! …KATT

Marcsi, ez a játékos kismacska, ezúttal a Balatonon nyaral, és ott is megállja a helyét: barátokat szerez, kalamajkákba sodródik, mókákat eszel ki és segít, ahol tud.
Nyaralj Marcsival, vegyél részt kalandjaiban!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  9789633738450
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497418 / 1114958
  Series:


  TAGS:
  Online Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet ebook, könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet FB2, Download Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet PDF , Download Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet MOBI, Online Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet könyvet, ingyenes letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet IPhone, Online könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet PDF, ingyenes Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet DJVU, ingyenes letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet TXT, letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet RTF, Online Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet FB2 , e-könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések TXT, ingyenes Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések könyvet, e-könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet download MOBI, letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet IPad, olvas Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet MOBI, olvas Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet DOC, ingyenes Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet AWZ, Download e-könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet iPad , ingyenes Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet DJVU, Download Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet DVD, olvas Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet TXT, Book Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések DJVU, Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések könyvet ingyenes, Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések könyvet pdf ingyenes, Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet pdf ingyenes, Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet letöltések könyvet epub ingyenes, Lúzer Rádió Kehida! IV. Az angyalrablás hadművelet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply