Lövés a hegyekben

Földes László - Lövés a hegyekben

Közben Hardi elért a rejtekhelyhez, magához vette a puskáját, betöltötte és elindult vissza, a leszámolásra. A dühtől nem tért magához, egész testében reszketett. Párducként lopódzott fától fáig, arra számított, hogy ott találja Kriszticset, hiszen látta, hogy lövés érte. Gondolta, hogy lelövi, mint egy kutyát. Hallgatózott. Meghallotta barátja nyögéseit. Más zajt nem észlelt. Amikor megállapította, hogy a vadőr nincs ott, lövésre készen előlépett és odament a barátjához. Egy ideig döbbenten állt, mert látta, hogy sebesülése súlyos. Mit csináljon? Ha itt hagyja, meghal. De hogyan vigye be egyedül? Ha be is tudná valahogy cipelni, vagy idehívná az orvost, mit mondana? Feladná magát. Ha józan a feje, ha nem homályosítja el a vak düh, azonnal szaladna az orvosért. Hiszen most nem követett el törvénysértést, legfeljebb hibát, mert elfutott és nem igazolta magát. De mit mondjon, miért hagyta lelőni a barátját? Meghátráljon Krisztics elől? Soha! Felrémlett benne, hogy Balsai árulója lehet. Ha betegen kihallgatják, esetleg kiadja őt, mert csak azért is, mert elfutott. Nincs sok ideje a gondolkodásra, hiszen minden percben ide érhetnek a rendőrök. Teljesen elvesztette az eszét, kivette Balsai alól a fegyvert, és fejbe lőtte az eszméletlen embert, majd a fegyvert a feje mellé tette. Arra gondolt, hogy a gyanút Kriszticsre tereli, nem fogják elhinni, hogy hárman voltak. Nincs bizonyíték, csak Krisztics állítása. Azt hihetik, hogy Krisztics lőtte fejbe Balsait, vagy fájdalmában önkezével vetett véget az életénekA Könyv Magyarul!


Letöltések Lövés a hegyekben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lövés a hegyekben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.8 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  165
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9633222303
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Lövés a hegyekben ebook, könyvet Lövés a hegyekben FB2, Download Lövés a hegyekben PDF , Download Lövés a hegyekben MOBI, Online Lövés a hegyekben könyvet, ingyenes letöltések Lövés a hegyekben IPhone, Online könyvet Lövés a hegyekben PDF, ingyenes Lövés a hegyekben DJVU, ingyenes letöltések Lövés a hegyekben TXT, letöltések Lövés a hegyekben RTF, Online Lövés a hegyekben FB2 , e-könyvet Lövés a hegyekben letöltések TXT, ingyenes Lövés a hegyekben letöltések könyvet, e-könyvet Lövés a hegyekben download MOBI, letöltések Lövés a hegyekben IPad, olvas Lövés a hegyekben MOBI, olvas Lövés a hegyekben DOC, ingyenes Lövés a hegyekben AWZ, Download e-könyvet Lövés a hegyekben iPad , ingyenes Lövés a hegyekben DJVU, Download Lövés a hegyekben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lövés a hegyekben DVD, olvas Lövés a hegyekben TXT, Book Lövés a hegyekben letöltések DJVU, Lövés a hegyekben letöltések könyvet ingyenes, Lövés a hegyekben letöltések könyvet pdf ingyenes, Lövés a hegyekben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lövés a hegyekben pdf ingyenes, Lövés a hegyekben letöltések könyvet epub ingyenes, Lövés a hegyekben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply