Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés

Sarah Addison Allen - Lost Lake - A varázslat tava - keménykötés

Eby Pim képeslapon látta először a Lost Lake-et. Egy régi fotó, rajta néhány vastag betűvel szedett szó, ám Eby úgy érezte, mintha a jövőjébe pillantana bele.
Mindez fél emberöltővel ezelőtt történt. Férje, George, már rég eltávozott. A fárasztó rokonok is elmentek. Semmi sem maradt, csak néhány tóparti kabin, ami sikeresen ellenállt a georgiai hőségnek és párának, továbbá a kallódók maroknyi csapata, akik – kimondatlan álmaiktól és vágyaiktól vezérelve – évről évre hűségesen ellátogatnak a Lost Lake-hez.
Ez nem csekélység, Eby ennek ellenére kijelenti, az idei lesz az utolsó nyár, amit a tónál tölt, aztán eladja a területet egy építési vállalkozónak. Amíg az utolsó szalmaszálat jelentő családtag be nem kopogtat hozzá.
Kate Pheris tizenkét évesen az utolsó legszebb vakációját töltötte a Lost Lake-nél; még azelőtt, hogy megismerte volna a magányt, a fájdalmat, a veszteséget. Azóta ezek az érzelmek uralják az életét, de azért – talpraesett lányának, Devinnek, és saját céltudatosságának köszönhetően – a remény sem halt ki a szívéből. Talán a Lost Lake-nél Devin kiélvezheti gyerekkorának utolsó hónapjait… és Kate is újra felfedezheti azt a valamit, ami annak idején olyan hirtelen siklott ki az ujjai közül.
Az emberek egymás után zarándokolnak el a tóhoz, hátha ott megtalálják azt, amit már oly régóta keresnek: szeretetet, megnyugvást, reményt az újrakezdésre, békét, egy rejtély megoldását, a felejtés lehetőségét. De vajon még időben érkeznek?
A különleges hangulatú, varázslatos regény Sarah Addison Allen egyik legkiválóbb írása az ember titkos vágyairól és a hétköznapi csodákról, amik a legvalószínűtlenebb helyeken lepnek meg minket.

"Egyszerűen elbűvölő! Ha ez a tó a valóságban is létezne, már szedném is a sátorfámat."
Mags58H

"Sarah Addison Allen ismét csodálatos mesét alkotott, ami hemzseg a hóbortos, szeretnivaló karakterektől. Nem bírok betelni velük."
Michelle Boytim
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  456 gr
  ISBN:
  9789633994610
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698245 / 1165162
  Series:


  TAGS:
  Online Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés ebook, könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés FB2, Download Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés PDF , Download Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés MOBI, Online Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés könyvet, ingyenes letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés IPhone, Online könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés PDF, ingyenes Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés DJVU, ingyenes letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés TXT, letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés RTF, Online Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés FB2 , e-könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések TXT, ingyenes Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések könyvet, e-könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés download MOBI, letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés IPad, olvas Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés MOBI, olvas Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés DOC, ingyenes Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés AWZ, Download e-könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés iPad , ingyenes Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés DJVU, Download Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés DVD, olvas Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés TXT, Book Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések DJVU, Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések könyvet ingyenes, Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések könyvet pdf ingyenes, Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés pdf ingyenes, Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés letöltések könyvet epub ingyenes, Lost Lake – A varázslat tava – keménykötés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply