Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok

Alessandra Berello - Lola, a varázscukrász 2. - Tejszín és egy csipetnyi titok

Gigi szerint az életben nincs fontosabb dolog a kalandoknál, no meg a finom édességeknél! Lola, a fiatal cukrásznő és nagypapája, Artúr bácsi nemrég nyitották meg varázslatos cukrászdájukat a szomszéd házban. Ott pedig tálcán kínálja magát mindkettő Gigi azonban nagy gondban van: barátját, Teót kipécézte magának két kötekedő iskolatársa. Mi lenne, ha készítene egy olyan süteményt, ami bátorsággal tölti el a fiút? Igen ám, de a varázssüti elkészítéséhez előbb meg kell szereznie a titkos adalékanyagot.
A kalandokban bővelkedő kedves történetet a sütés-főzés iránt érdeklődő gyerekeknek ajánljuk. A könyv végén még egy különleges receptet is találhatnak a kis olvasók.A Könyv Magyarul!


Letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789634030072
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2635835 / 1149383
  Series:


  TAGS:
  Online Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok ebook, könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok FB2, Download Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok PDF , Download Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok MOBI, Online Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok könyvet, ingyenes letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok IPhone, Online könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok PDF, ingyenes Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok DJVU, ingyenes letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok TXT, letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok RTF, Online Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok FB2 , e-könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések TXT, ingyenes Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések könyvet, e-könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok download MOBI, letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok IPad, olvas Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok MOBI, olvas Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok DOC, ingyenes Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok AWZ, Download e-könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok iPad , ingyenes Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok DJVU, Download Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok DVD, olvas Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok TXT, Book Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések DJVU, Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések könyvet ingyenes, Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések könyvet pdf ingyenes, Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok pdf ingyenes, Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok letöltések könyvet epub ingyenes, Lola, a varázscukrász 2. – Tejszín és egy csipetnyi titok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply