Lipicai

Frank Westerman - Lipicai

Ha megérintesz egy lipicait, a történelmet érinted meg.

A Lipicai A legenda című könyv e csodálatos állatok történelmét mutatja be, melyeket eredetileg az OsztrákMagyar Monarchia császári hátasainak tenyésztettek ki.
A történelmi nyomozás nem csupán a lipicai fajta négy évszázados történetére szorítkozik; mellette megelevenedik a XX. század számos fordulópontja is: a Habsburgok első világháborús összeomlása, a második világháború, a kilencvenes évek balkáni válsága.
A történelmi tények mögött Westerman egy jóval általánosabb erkölcsi kérdést is körbejár. Gregor Mendel apát genetikai felfedezésétől hogyan vezethetett az út Hitler, Sztálin és Ceauşescu biológusainak őrült elméleteihez és fajnemesítési kísérleteihez? És ha az állattenyésztésben oly sikeres tudott lenni a genetikai beavatkozás, az emberi fajnemesítés kísérletei miért vezettek mindig tragédiákhoz?
Frank Westerman könyve a történelmi ismeretterjesztés, az oknyomozó riport és az útleírás műfajainak egyedi és lebilincselő kombinációja; modern tündérmese, melyben a tisztavérű ló történetén keresztül saját emberi hiányosságainkkal szembesülünk. A magyar kiadáshoz a szerző külön megírta a magyarországi lipicaiak történetét is, így Bábolna és Szilvásvárad ma már szintén a legenda része.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lipicai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lipicai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  432 gr
  ISBN:
  9789632274249
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2496031 / 1113957
  Translator:


  TAGS:
  Online Lipicai ebook, könyvet Lipicai FB2, Download Lipicai PDF , Download Lipicai MOBI, Online Lipicai könyvet, ingyenes letöltések Lipicai IPhone, Online könyvet Lipicai PDF, ingyenes Lipicai DJVU, ingyenes letöltések Lipicai TXT, letöltések Lipicai RTF, Online Lipicai FB2 , e-könyvet Lipicai letöltések TXT, ingyenes Lipicai letöltések könyvet, e-könyvet Lipicai download MOBI, letöltések Lipicai IPad, olvas Lipicai MOBI, olvas Lipicai DOC, ingyenes Lipicai AWZ, Download e-könyvet Lipicai iPad , ingyenes Lipicai DJVU, Download Lipicai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lipicai DVD, olvas Lipicai TXT, Book Lipicai letöltések DJVU, Lipicai letöltések könyvet ingyenes, Lipicai letöltések könyvet pdf ingyenes, Lipicai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lipicai pdf ingyenes, Lipicai letöltések könyvet epub ingyenes, Lipicai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply