Lincoln és a bardo

George Saunders - Lincoln és a bardo

Régóta várt regényével George Saunders, az amerikai irodalom nagymestere eddigi legeredetibb, legtranszcendensebb és legmegrendítőbb munkáját adja az Olvasó kezébe. A cselekmény egyetlen éjszaka alatt bontakozik ki egy temetőben, melyet egy káprázatos kórus hangjai beszélnek el: a Lincoln és a bardó olyan párját ritkító irodalmi kísérlet, amely csakis Saunders elméjében foganhatott meg.
1862 februárja. Épp csak kitört az amerikai polgárháború. A harcok most kezdenek igazán elmérgesedni, és az ország lakói lassan megértik: hosszú és véres küzdelem vár rájuk. Lincoln elnök tizenegy éves kisfia, Willie közben súlyos betegen fekszik a Fehér Ház egyik emeleti szobájában. Noha az orvosok azt jósolták, hogy felépül, Willie néhány nap leforgása alatt meghal és egy georgetowni temetőben helyezik nyugalomra. "Az én szegény kisfiam túl jó volt ennek a világnak – mondja az elnök ekkor. – Isten hazahívta." Az újságok arról számolnak be, hogy a gyászoló Lincoln többször is visszatért egyedül a kriptához, hogy átölelje fia holttestét.
George Saunders eme történelmi tény köré szövi feledhetetlen történetét a családi szeretetről és veszteségről, amely kitör a valós, történeti keretek közül és egy vidám, ugyanakkor rémisztő természetfeletti dimenzióban folytatódik tovább. Willie Lincoln igencsak fura purgatóriumban találja magát, ahol a szellemek összejárnak, panaszkodnak, átérzik egymás szenvedését, veszekednek és a legkülönfélébb bizarr módokon vezekelnek bűneikért. Ebben a köztes állapotban – amelyet a tibeti hagyomány bardónak nevez – rettenetes küzdelem veszi kezdetét a kis Willie lelkéért.
A Lincoln és a bardó az emberi képzelet döbbenetes terméke, és igen bátor továbblépés a modern amerikai irodalom egyik legfontosabb és legbefolyásosabb alakjától. A merész forma, a nagyvonalú szellemiség, és a szív mélységeinek feltárása valóságos hitvallássá emelik ezt a művet, amelyben az író hitet tesz amellett, hogy a fikció képes őszintén és döbbenetes erővel megragadni olyan témákat, amelyek igazán fontosak számunkra. Saunders izgalmas új formát dolgoz ki, és ennek segítségével az élő és meghalt, a történelmi és kitalált személyek hangjának olyan kaleidoszkópikus, teátrális panorámáját közvetíti, melyben egyetlen időtlen, mély kérdés visszhangzik mindvégig:

Hogyan éljünk és hogyan szeressünk, ha tudjuk, hogy minden, amit szeretünk, elmúlik egyszer?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lincoln és a bardo ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lincoln és a bardo ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  361
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  504 gr
  ISBN:
  9789635297245
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709379 / 1170954
  Translator:


  TAGS:
  Online Lincoln és a bardo ebook, könyvet Lincoln és a bardo FB2, Download Lincoln és a bardo PDF , Download Lincoln és a bardo MOBI, Online Lincoln és a bardo könyvet, ingyenes letöltések Lincoln és a bardo IPhone, Online könyvet Lincoln és a bardo PDF, ingyenes Lincoln és a bardo DJVU, ingyenes letöltések Lincoln és a bardo TXT, letöltések Lincoln és a bardo RTF, Online Lincoln és a bardo FB2 , e-könyvet Lincoln és a bardo letöltések TXT, ingyenes Lincoln és a bardo letöltések könyvet, e-könyvet Lincoln és a bardo download MOBI, letöltések Lincoln és a bardo IPad, olvas Lincoln és a bardo MOBI, olvas Lincoln és a bardo DOC, ingyenes Lincoln és a bardo AWZ, Download e-könyvet Lincoln és a bardo iPad , ingyenes Lincoln és a bardo DJVU, Download Lincoln és a bardo e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lincoln és a bardo DVD, olvas Lincoln és a bardo TXT, Book Lincoln és a bardo letöltések DJVU, Lincoln és a bardo letöltések könyvet ingyenes, Lincoln és a bardo letöltések könyvet pdf ingyenes, Lincoln és a bardo pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lincoln és a bardo pdf ingyenes, Lincoln és a bardo letöltések könyvet epub ingyenes, Lincoln és a bardo ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply