Lilly átmegy a falon

Anne-Charlotte Voorhoeve - Lilly átmegy a falon

Izgalmas és megható történet egy mára ismeretlen, titokzatos világból.

"Apám Hamburgban élt, anyám Jénában. Csak Kelet-Berlinben találkozhattak, és mindig csak néhány órára. Nem sokkal az előtt, hogy a berlini falat éjfélkor lezárták a Nyugatról érkező látogatók előtt, anyám a határátkelőhöz vitte apámat, búcsút intettek egymásnak, majd boldogtalanul és vágyakozva indultak el két ellentétes irányba…"

1988. A tizenhárom éves Lilly bepakolja a hátizsákját. Jénába készül, az NDK-ba. Ott él ugyanis csodálatos nénikéje, Lena a férjével és a gyermekeivel – csak ők maradtak Lillynek, miután édesanyja meghalt. Ám annyira azért nem egyszerű dolog Nyugatról Keletre költözni. Nemcsak a bürokrácia emelte falakat kell lerombolnia, hanem a keletnémet rokonok életét beárnyékoló múlttal is meg kell küzdenie. Lilly azonban nem hagyja magát elijeszteni, és egy új világot sikerül meghódítania magának.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Lilly átmegy a falon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lilly átmegy a falon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  312 gr
  ISBN:
  9789632459967
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700852 / 1167039
  Translator:


  TAGS:
  Online Lilly átmegy a falon ebook, könyvet Lilly átmegy a falon FB2, Download Lilly átmegy a falon PDF , Download Lilly átmegy a falon MOBI, Online Lilly átmegy a falon könyvet, ingyenes letöltések Lilly átmegy a falon IPhone, Online könyvet Lilly átmegy a falon PDF, ingyenes Lilly átmegy a falon DJVU, ingyenes letöltések Lilly átmegy a falon TXT, letöltések Lilly átmegy a falon RTF, Online Lilly átmegy a falon FB2 , e-könyvet Lilly átmegy a falon letöltések TXT, ingyenes Lilly átmegy a falon letöltések könyvet, e-könyvet Lilly átmegy a falon download MOBI, letöltések Lilly átmegy a falon IPad, olvas Lilly átmegy a falon MOBI, olvas Lilly átmegy a falon DOC, ingyenes Lilly átmegy a falon AWZ, Download e-könyvet Lilly átmegy a falon iPad , ingyenes Lilly átmegy a falon DJVU, Download Lilly átmegy a falon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lilly átmegy a falon DVD, olvas Lilly átmegy a falon TXT, Book Lilly átmegy a falon letöltések DJVU, Lilly átmegy a falon letöltések könyvet ingyenes, Lilly átmegy a falon letöltések könyvet pdf ingyenes, Lilly átmegy a falon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lilly átmegy a falon pdf ingyenes, Lilly átmegy a falon letöltések könyvet epub ingyenes, Lilly átmegy a falon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply