Libellus


A 16-19. századi könyv- és könyvtárkultúra az irodalomtörténet művelődés- és oktatástörténeti szempontból is jelentős, közel százötven éve vizsgált területe. A könyvek és a könyvtárak történetének kutatása kedvelt irányzattá vált az elmúlt évtizedekben, s az adatfeltárást és -feldolgozást napjainkban váltják fel a tematikus monográfiákban megfogalmazható eredmények. Az elrnúlt másfél évtizedben készült tanulmányok részben a szerzetesrendekhez (jezsuita és pálos) és az egyházi könyvkultúrához kötődnek, részben eddig ismeretlen nyomtatványokat, műveket, könyvtípusokat és művelödéstörténeti szempontból jelentős folyamatokat mutatnak be. Eredeti funkciójuk szerint van közöttük tanulmány, konferencia-előadás, fakszimilekiadáshoz készült kísérőtanulmány. A kötetté szerkesztett és időrendbe
rendezett tanulmányok hozzájárulnak a kora újkori magyar könyvkultúra megismeréséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Libellus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Libellus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789635067343
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2102190 / 1015211  TAGS:
  Online Libellus ebook, könyvet Libellus FB2, Download Libellus PDF , Download Libellus MOBI, Online Libellus könyvet, ingyenes letöltések Libellus IPhone, Online könyvet Libellus PDF, ingyenes Libellus DJVU, ingyenes letöltések Libellus TXT, letöltések Libellus RTF, Online Libellus FB2 , e-könyvet Libellus letöltések TXT, ingyenes Libellus letöltések könyvet, e-könyvet Libellus download MOBI, letöltések Libellus IPad, olvas Libellus MOBI, olvas Libellus DOC, ingyenes Libellus AWZ, Download e-könyvet Libellus iPad , ingyenes Libellus DJVU, Download Libellus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Libellus DVD, olvas Libellus TXT, Book Libellus letöltések DJVU, Libellus letöltések könyvet ingyenes, Libellus letöltések könyvet pdf ingyenes, Libellus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Libellus pdf ingyenes, Libellus letöltések könyvet epub ingyenes, Libellus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply