Leszel a barátom? – Hangoskönyv

Vadadi Adrienn - Pokorny Lia - Leszel a barátom? - Hangoskönyv

Vadadi Adrienn: Leszel a barátom? hangoskönyv

Előadja: Pokorny Lia
Szirtes Edina Mókus zenéjével

óvodásoknak kötelező
autóba, otthonra
ne csak olvasd, hallgasd is!

Leszel a barátom? – kérdezi teljes természetességgel az óvodában egyik gyerek a másiktól. Leszek! – hangzik a vidám válasz, és már mennek is együtt a homokozóba, a mosdóba, a babaszobába. Vadadi Adrienn ovis meséi ezekről az apró élményekről, erről a nagyon fontos három-négy évről mesélnek. Az alvásról és nemalvásról, evésről és válogatásról, barátnőkről és magányról, babázásról és építésről, vicces óvó bácsiról és nagyívű szökési tervről, rosszalkodásról és megbocsátásról. Egyszerűen, kedvesen, humorral és megértéssel. Akár most megy oviba a gyerekünk, akár ott tölti már a mindennapjait, ez a könyv neki és róla szól, és minden percébe bele tudja élni magát!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  CASE
  Weight:
  104 gr
  ISBN:
  9789634102465
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2693719 / 1163379
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Leszel a barátom? – Hangoskönyv ebook, könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv FB2, Download Leszel a barátom? – Hangoskönyv PDF , Download Leszel a barátom? – Hangoskönyv MOBI, Online Leszel a barátom? – Hangoskönyv könyvet, ingyenes letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv IPhone, Online könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv PDF, ingyenes Leszel a barátom? – Hangoskönyv DJVU, ingyenes letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv TXT, letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv RTF, Online Leszel a barátom? – Hangoskönyv FB2 , e-könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések TXT, ingyenes Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv download MOBI, letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv IPad, olvas Leszel a barátom? – Hangoskönyv MOBI, olvas Leszel a barátom? – Hangoskönyv DOC, ingyenes Leszel a barátom? – Hangoskönyv AWZ, Download e-könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv iPad , ingyenes Leszel a barátom? – Hangoskönyv DJVU, Download Leszel a barátom? – Hangoskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Leszel a barátom? – Hangoskönyv DVD, olvas Leszel a barátom? – Hangoskönyv TXT, Book Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések DJVU, Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések könyvet ingyenes, Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Leszel a barátom? – Hangoskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Leszel a barátom? – Hangoskönyv pdf ingyenes, Leszel a barátom? – Hangoskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Leszel a barátom? – Hangoskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply