“Lesz még kikelet!”

Berekméri Árpád-Róbert - "Lesz még kikelet!"

Berekméri Árpád-Róbert hosszas és eredményes kutatást követően írta meg a marosvásárhelyi magyar király 27. honvéd székely könnyű hadosztály történetét. A tábori újság címét (Lesz még kikelet!) viselő kötet megalakulásától kezdve a harctéri szolgálaton át egészen a cseh-morva és az osztrák területeken folytatott kilátástalan küzdelmekig, majd a fegyverletételig követi a seregtest nyomát.
A könyv törzsszövegét a 27. honvéd székely könnyű hadosztálynak a hadműveletek során kitüntetett, illetve bizonyítottan hősi halált halt katonái névjegyzékét, valamint a tisztikar névsorát tartalmazó függelékek egészítik ki, és korabeli fényképek, térképek teszik színessé. A tudományos apparátusban irodalomjegyzék, valamint névmutató található, mindezeket román és angol nyelvű rezümé követi.A Könyv Magyarul!


Letöltések "Lesz még kikelet!" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések "Lesz még kikelet!" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  838 gr
  ISBN:
  9786067390292
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2655302 / 1153431  TAGS:
  Online "Lesz még kikelet!" ebook, könyvet "Lesz még kikelet!" FB2, Download "Lesz még kikelet!" PDF , Download "Lesz még kikelet!" MOBI, Online "Lesz még kikelet!" könyvet, ingyenes letöltések "Lesz még kikelet!" IPhone, Online könyvet "Lesz még kikelet!" PDF, ingyenes "Lesz még kikelet!" DJVU, ingyenes letöltések "Lesz még kikelet!" TXT, letöltések "Lesz még kikelet!" RTF, Online "Lesz még kikelet!" FB2 , e-könyvet "Lesz még kikelet!" letöltések TXT, ingyenes "Lesz még kikelet!" letöltések könyvet, e-könyvet "Lesz még kikelet!" download MOBI, letöltések "Lesz még kikelet!" IPad, olvas "Lesz még kikelet!" MOBI, olvas "Lesz még kikelet!" DOC, ingyenes "Lesz még kikelet!" AWZ, Download e-könyvet "Lesz még kikelet!" iPad , ingyenes "Lesz még kikelet!" DJVU, Download "Lesz még kikelet!" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések "Lesz még kikelet!" DVD, olvas "Lesz még kikelet!" TXT, Book "Lesz még kikelet!" letöltések DJVU, "Lesz még kikelet!" letöltések könyvet ingyenes, "Lesz még kikelet!" letöltések könyvet pdf ingyenes, "Lesz még kikelet!" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet "Lesz még kikelet!" pdf ingyenes, "Lesz még kikelet!" letöltések könyvet epub ingyenes, "Lesz még kikelet!" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply