Lépj ki a régi cipődből!

Robert Betz - Lépj ki a régi cipődből!

Oroszlánként születünk, de bárányok között növünk fel, ezért elfelejtjük, hogy oroszlánok vagyunk, tele végtelen erővel, végtelen kreativitással, végtelen szeretettel és végtelen életigenléssel. A hozott szokások, tulajdonságok, az otthon látottak hihetetlen módon meghatározzák mindennapjainkat. Ugyanabban a cipőben járunk, mint felmenőink. A régi cipő az a régi megszokás, gondolkodás-, érzés- és viselkedésminta, amelyet az egyik generáció továbbadott a következőnek, napjainkban pedig a legtöbb ember ezt tartja normálisnak, és olyan mércévé vált, amelyhez a többség tartja magát. A hétköznapi embernek egy szekrényre való régi cipője van, amelyek közül minden reggel kiválaszt néhányat, felhúzza, és megkezdi a napját. Már észre sem veszi, hogy fáj a lába, és ezáltal a lelke is – az ember sok mindenhez képes hozzászokni. És mi rengeteg ostobasághoz hozzászoktunk már. Nagyon fontos, hogy átgondoljuk, újragondoljuk az életünket, új irányt adjunk neki, hogy így tudatosabbá válva boldogabban, egészségesebben élhessünk. Sem felszabadultak, sem könnyedek, sem boldogok nem lehetünk, amíg ezeket a régi cipőket le nem vesszük. Az ismert pszichológus és életvezetési tanácsadó, Robert Betz segítségével radikálisan őszinte leltárt készíthetünk az életünkről. Megszabadulhatunk a régi mintáktól, berögződésektől és szokásoktól. Fizikai, szellemi és lelki terhek cipelése helyett végre új életet kezdhetünk, és a szívünk dalolni fog a boldogságtól…A Könyv Magyarul!


Letöltések Lépj ki a régi cipődből! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Lépj ki a régi cipődből! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789635290833
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214012 / 1069695
  Translator:


  TAGS:
  Online Lépj ki a régi cipődből! ebook, könyvet Lépj ki a régi cipődből! FB2, Download Lépj ki a régi cipődből! PDF , Download Lépj ki a régi cipődből! MOBI, Online Lépj ki a régi cipődből! könyvet, ingyenes letöltések Lépj ki a régi cipődből! IPhone, Online könyvet Lépj ki a régi cipődből! PDF, ingyenes Lépj ki a régi cipődből! DJVU, ingyenes letöltések Lépj ki a régi cipődből! TXT, letöltések Lépj ki a régi cipődből! RTF, Online Lépj ki a régi cipődből! FB2 , e-könyvet Lépj ki a régi cipődből! letöltések TXT, ingyenes Lépj ki a régi cipődből! letöltések könyvet, e-könyvet Lépj ki a régi cipődből! download MOBI, letöltések Lépj ki a régi cipődből! IPad, olvas Lépj ki a régi cipődből! MOBI, olvas Lépj ki a régi cipődből! DOC, ingyenes Lépj ki a régi cipődből! AWZ, Download e-könyvet Lépj ki a régi cipődből! iPad , ingyenes Lépj ki a régi cipődből! DJVU, Download Lépj ki a régi cipődből! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Lépj ki a régi cipődből! DVD, olvas Lépj ki a régi cipődből! TXT, Book Lépj ki a régi cipődből! letöltések DJVU, Lépj ki a régi cipődből! letöltések könyvet ingyenes, Lépj ki a régi cipődből! letöltések könyvet pdf ingyenes, Lépj ki a régi cipődből! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Lépj ki a régi cipődből! pdf ingyenes, Lépj ki a régi cipődből! letöltések könyvet epub ingyenes, Lépj ki a régi cipődből! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply